CHARLOTTE TILBURY SUPERMODEL BODY

 Onlangs zag ik dit product voorbijkomen op de Instagram van Charlotte Tilbury en ik wist gelijk: Dit MOETTTT ik hebben! Niet alleen voor bij modeshows die ik af en toe loop voor Mart Visser ( ik heb trouwens gehoord dat dit backstage bij Victoria Secret ook gebruikt wordt!) maar ook in de zomer bij mooie shortjes en jurkjes voor op de benen en armen.. 
Ik raak intussen een beetje geobsedeerd door highlighters.. dus nu is niet alleen mijn gezicht aan de beurt maar het lichaam moet er ook aan geloven!
 Voor nu wil ik jullie alvast even kort kennis laten maken met het product. Binnenkort zal ik jullie spammen met foto's waarbij ik het product heb aangebracht.
•You can get long-limbed, glossy-skinned perfection in minutes!

FermiProtect is a wild shitake extract that protects the collagen fibres in the skin, making your skin look and feel firmer, toned and supple.

Caffeine detoxes the skin tissues, reducing unevenness and any puffiness.

Het product is te koop bij De Bijenkorf voor €59,-

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM