CLARINS HYDRA-ESSENTIELS NEW

Clarins lanceert deze 2 nieuwe producten in hun Hydra-Essentiel lijn (my favorite!) en ik ben nu al fan. Vooral de lip balm is echt onmisbaar in mijn tas en verslavend! Nu mijn lippen droger zijn in de winter gebruik ik hem graag. De zachte geur is ook zo fijn!
Ook het oogmasker is favoriet en gebruik ik dagelijks. Als nachtmasker!

Over de producten:
Clarins Baume Lèvres Réparateur is een intensieve lipverzorging voor beschadigde of uitgedroogde lippen. De romige, smeltende, roze balsem verzorgt, hydrateert en beschermt de lippen. De lippen worden mooier en behouden hun natuurlijke roze kleur.
Ingrediënten:
Blauwe lotus was en cupuassu boter: voeden en beschermen de lippen en maken de lippen voller. Cacao extract: voedt de huid en beschermt tegen uitdroging en gaat huidveroudering tegen. Rijstolie: stimuleert de microcirculatie om de lipkleur te verbeteren.

Overdag: aanbrengen op de lippen. Naar behoefte, alleen of voor de lipstick.
's Avonds: Breng een dikke laag op de lippen aan voor een intens herstellend effect.


Clarins Masque Yeux Désaltérant Défatigant kan als 10 minuten expressmasker of als nachtmasker gebruikt worden. Masque Yeux Désaltérant Défatigant is een oogmasker met een frisse en aangename crème, gel-textuur. Het oogmasker bevat hydraterende, verkwikkende en kalmerende ingrediënten, die zorgen voor een betoverende blik.

Breng het product aan op de oogleden en vervolgens onder de ogen. Laat inwerken:
- als expressmasker gedurende 10 minuten, zo vaak als gewenst;
- als masker gedurende de nacht, eenmaal tot tweemaal per week.

Verwijder het overtollige product met een wattenschijfje met lotion

Ingrediënten
Biologisch kalanchoë extract: stimuleert de natuurlijke hydratatiekracht van de huid. Quinoa extract: versterkt de barrièrefunctie van de huid bij het beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Paardenkastanje extract: vermindert donkere kringen. Iers mos extract: verzacht de huid.

Heerlijke producten! Wat mij betreft kan de hydra lijn niet uitgebreid genoeg zijn.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM