MOROCCANOIL CURLS


Moroccanoil, leider in hoogwaardige arganolie haarproducten, relauncht haar Curl Collectie in Nederland. De geliefde Curl Control Mousse, Curl Defining Cream en Intense Curl Cream worden ge-relaunched in een nieuwe verpakking én het assortiment wordt uitgebreid met de Curl Re-Energizing Spray en Curl Cleansing Conditioner. Alles voor de perfecte pluisvrije krul!

Ik review vandaag 2 producten. De Curl Control Mousse en de Curl Re-energizing spray.

Curl Re-Energizing Spray Krullen, mogen wij jullie voorstellen aan jullie nieuwe geheime wapen: de Moroccanoil Curl Re-energizing Spray. Een lichtgewicht verfrissende mist die jouw krullen voorziet van veerkracht en vitaliteit . Perfect voor net-uit-bed krullen of krullen die wel een eind-van-de-dag boost kunnen gebruiken. De spray is rijk aan antioxidanten en vochtinbrengende ingrediënten en vermindert pluis, maar geeft ook definitie aan krullen. De Re-energizing Spray brengt je krullen weer tot leven met een hydratatieboost dankzij een speciale blend van groene thee en arganolie, met veerkrachtig en glanzend haar als resultaat.

Moroccanoil Curl Control Mousse is speciaal ontwikkeld voor krullend tot strak spiraalvormig haar. Deze mousse is ideaal om krullend haar er op zijn best uit te laten zien, want de krullen worden onder controle gehouden zonder dat ze hard worden. Daarnaast wordt kroezig en pluizig haar geëlimineerd. De krachtige formule van de Moroccanoil Curl Control Mousse dringt diep door in je haar om extra definitie en vorm aan je krullen te geven en is rijk aan arganolie, waardoor het haar tevens een gezonde glans krijgt.

Geschikt voor krullend tot straks spiraalvormig haar
Houdt krullen onder controle
Maakt het haar niet hard
Elimineert pluis en kroes

Gebruik:
Breng een ruime hoeveelheid Moroccanoil Curl Control Mousse aan op schoon, handdoekdroog haar. Kneed de mousse met de handen zachtjes in het haar en laat het op natuurlijke wijze drogen voor het beste resultaat. Moroccanoil Curl Control Mousse kan  indien gewenst gedurende de dag opnieuw worden aangebracht op droog haar.


De Curl Control Mousse is echt onwijs favoriet! Al jaren en hij is weer vernieuwd en verbeterd dus.
Hij geeft mijn krullen echt de juiste hold zoals geen enkele mousse dat tot nu toe kon doen.

https://www.moroccanoil.com

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM