SISLEY HAIR RITUEL

Sisley komt met iets compleet nieuws! Dit keer geen make-up of huidverzorging maar.. haarproducten!
Jullie weten dat ik veel met mijn haren doe en ik zeker een heel "ritueel" heb die ik dagelijks herhaal.
Ik was dan ook blij verrast toen Sisley hier mee kwam en heb het met veel plezier kunnen uittesten.

Ik zal jullie wat meer vertellen over de producten.
Ik begin met de Sisley Hair Care oil:
Huile Précieuse Cheveux voedt het haar, laat het stralen en maakt het zachter. Dankzij een mix van Passievrucht-, Karité-, Katoenzaad- en Moringaolie wordt het haar geherstructureerd en worden de haarvezels omhuld met een laagje van licht. Lichte textuur die het haar niet verzwaart. Heerlijk is gebruik hem dagelijks.

Dan het Revitalisant Fortifying Serum.
Sérum Revitalisant Fortifiant pour le cuir chevelu draagt bij aan sterker haar en een grotere dichtheid. Dit versterkende serum bevat een hoge concentratie plantaardige extracten, proteïnen, vitaminen en mineralen, waardoor de haarwortel gestimuleerd wordt om de haar beter te verankeren, zodat het haar sterker wordt en de natuurlijke haarkleur beschermd wordt. Frisse geur die de doeltreffende werking van de actieve ingrediënten vervolmaakt. De ultralichte, niet-vette textuur is ideaal voor het masseren van de hoofdhuid.

Zelf ben ik erg gecharmeerd van het Regenerating hair care mask.
Dit regenererende verzorgende haarmasker is verrijkt met vier botanische oliën en heeft een regenererend effect op het haar en de hoofdhuid. De formule bevat een sterke concentratie plantaardige actieve ingrediënten, proteïnen, vitaminen en mineralen die de hoofdhuid stimuleren om beschadigd haar vanaf de haarwortel te versterken. Karité-, macadamia-, camelia- en hazelnootolie bouwen de haren opnieuw op en voeden ze intensief. Frisse geur die de doeltreffende werking van de actieve ingrediënten vervolmaakt. Lichte en romige textuur, ideaal om in de huid te masseren. Laat zich eenvoudig verdelen van de wortels tot de punten.


Tot slot 2 shampoo's.
De eerste  is de Revitilazing Volumizing shampoo:
Soin Lavant Revitalisant Volumateur à l'huile de Camélia reinigt op milde wijze en voorziet de hoofdhuid en het haar van de nodige vitaminen en mineralen voor meer vitaliteit. De werking is gebaseerd op een combinatie van effectieve actieve ingrediënten gericht op de haarwortel en de haren. Frisse geur die de doeltreffende werking van de actieve ingrediënten vervolmaakt. Vloeibare textuur die bij contact met water in een fijne, rijke schuimmassa verandert.

Mijn favoriet van de 2 is de Revitalizing Smoothing Shampoo.
Soin Lavant Disciplinant à l'huile de Macadamia reinigt op milde wijze en voorziet de hoofdhuid en het haar van de nodige vitaminen en mineralen voor meer vitaliteit. De werking is gebaseerd op een combinatie van effectieve actieve ingrediënten gericht op de haarwortel en de haren. Frisse geur die de doeltreffende werking van de actieve ingrediënten vervolmaakt. Vloeibare textuur die bij contact met water in een fijne, rijke schuimmassa verandert.


Zijn jullie ook al enthousiast geworden?

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM