COLLISTAR UNICO LIPSTICKS

 Collistar komt met deze PRACHTIGE collectie aan lipsticks! Gouden hulsels, dan heb je mij natuurlijk al.
Maar niet alleen de verpakking is mooi de lipsticks zijn zo fijn, goed gepigmenteerd en verzorgen de lippen ook.

Een echt unieke lipstick om duizend redenen, wat tot uiting komt via de buitengewone prestaties. In eerste instantie door een intense kleurafgifte vanaf de eerste laag. Deze laag, dun, flexibel en toch vol, romig en helder, draagt aangenaam licht, verzacht de lippen en definieert deze perfect. De formule houdt de lipstick vast op de lippen en zorgt dat deze niet uitloopt. 

Met Unico® lipstick bereikt kleur een nieuwe dimensie: explosief. Het tweede aspect: deze lipstick draagt perfect. De formule hecht perfect aan de lippen waarbij zowel textuur en kleur ongewijzigd blijven. Tenslotte is er nog de intense, directe en longlasting ultra-hydratatie door een mix ultralichte oliën uit lotusbloem en orleaanboom aka de “lipstick boom”, die tevens bescherming biedt tegen vrije radicalen en luchtvervuiling. Het resultaat?  Een uitzonderlijke dekking en optimaal comfort.
 De collectie bevat 15 + 3 kleuren in nude, roze en rode nuances inclusief 3 limited editions in koraal, robijn en amethist, die speciale levendige macroparels bevatten met metallic reflecties als interpretatie van de metallic trend, één van de sterren van de catwalk volgend jaar.


Ze kosten €27,50 ps.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM