DOLCE AND GABANNA GARDEN EAU DE PARFUM

 Mijn all-time favoriet van het merk Dolce and Gabanna is toch wel " the one". Hij blijft zo lekker!
Maar los van die heb ik eigelijk nooit meer echt veel research gedaan in hun geuren.
Zoals jullie weten hou ik erg van frisse,bloemige, niet te zoete geuren. En daar kwam Dolce Garden.

Dolce Garden Eau de Parfum van Dolce & Gabbana is een heerlijke bloem die in een tuin bloeit waar eenvoudige pleziertjes en spontaniteit het ritme bepalen van een vrolijke dans tijdens een lome maar groovy namiddag. Met Dolce Garden kan de frangipanibloem voortaan worden gerekend tot het verrukkelijke boeket van de Dolce-familie. Een vrolijke zonne-aura mengt citrus en room. Een voortreffelijk evenwicht tussen fris en zoet, als de geur van een bloeiende tuin. De speelse vrouwelijkheid van Dolce Garden is te zien in de unieke flacon, de geur en de bloemendop in een pastelroze kleur, die de natuurlijke teerheid van bloemen in bloei symboliseert.
Het is een heerlijke geur! Wel vindt ik hem vrij aanwezig en had hij een vleugje zachter gemogen.
Ik moet zeggen dat ik nu ergs nieuwsgierig ben geworden naar de "Floral drops" Ik denk dat die nog iets frisser is als deze. 

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM