DOLCE AND GABANNA LIGHT BLUE ITALIAN ZEST


Dolce and Gabanna komt deze zomer met een limited edition van de bekende Light Blue namelijk "Italian Zest'
Super fris en zomers! 

Deze zomer voegt Dolce&Gabbana een frisse toets toe aan de cultgeur Light Blue Pour Homme met een beperkte editie: Italian Zest.
In Italian Zest versterkt een pure explosie van verse bergamot het kenmerkende contrast van koelte en sensualiteit van Light Blue Pour Homme. De topnoten van een gekoelde pompelmoes- en mandarijncocktail krijgen een fris accent, terwijl de aroma's van peper en jeneverbes een pittige toets toevoegen aan de hartnoten van rozemarijn en palissander. De levendige wierook en muskus van de basis voelen daarentegen nog krachtiger aan.

"Heerlijk! Echt, mijn vriend mag deze zomer niets anders meer dragen haha. Het is zelfs zo erg dat ik hem af en toe zelf op spray. Ik hou van frisse mannengeuren. Maar ben zo kieskeurig.. Well done Dolce!"

De typische Siciliaanse ceder van Light Blue en de topnoten van Granny Smith krijgen een fris en pittig citrusaccent en worden nog fruitiger en sappiger. Het hart van sprankelende witte roos en bloemblaadjes van jasmijn gloort als nooit tevoren. Een zweem van ambernoten en warme muskus laat zich nog duidelijker opmerken. Een nieuw facet van mediterrane vrouwelijkheid wordt onthuld met een toets van Italian Zest.

"Helaas ben ik van deze iets minder gecharmeerd. Ik vindt hem iets te veel naar fruit ruiken. Het frisse/vrouwelijke ontbreekt wat terwijl je in de versie voor mannen wel echt dat mannelijke erin terug ruikt."Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM