MOROCCANOIL BODY


Eindelijk eens lichaamsverzorging uittesten van Moroccanoil!
Zoals jullie weten ben ik al jaren fan van de haarproducten die ik dagelijks gebruik.

Maar lichaamsverzorging is nieuw voor mij. Het is al een tijdje verkrijgbaar in Nederland ook dus ik ga jullie wat vertellen over 3 producten die ik onlangs ontving.

Moroccanoil Body Dry Body Oil Fragrance Originale is verrijkt met anti-oxidantrijke arganolie, evenals olijfolie en avocado-olie. De olie zorgt voor een intense en directe voeding van de huid met een heerlijk zacht resultaat. De gewichtloze formule wordt snel door de huid opgenomen, verzacht de drogere delen van de huid en verbetert de huidtextuur. Het product is subtiel geparfumeerd met de vertrouwde Moroccanoil geur. Bevat geen parabenen. 
" De geur.. echt verslavend!! Normaal in je haar ruik je het maar even kort maar omdat je dit op heel je lichaam smeert blijft het veel beter hangen. Wel jammer dat het een "dry oil is.. ik hou wel van een goede vette olie"


Moroccanoil Body Souffle Fragrance Originale is een lichte, maar diep voedende body crème die snel door de huid wordt opgenomen en direct zorgt voor een zachte, gehydrateerde huid met een heerlijk gevoel van gladheid. De Body Souffle is verrijkt met arganolie en sheaboter en subtiel geparfumeerd met de vertrouwde Moroccanoil geur. Vrij van parabenen.
"Toen ik "souffle" las dacht ik aan een soort lichte mousse achtige substrantie maar gelukkig was daar niets van waar. Echt heerlijk dit product! Ik blijf maar aan mijn armen ruiken die ik heb ingesmeerd hiermee. De geur blijft echt hangen. Mijn huid is heerlijk gehydrateerd."

Gebruik voor zachte en verzorgende handen Moroccanoil Body Hand Cream Fleur de Rose. Deze luxe en geconcentreerde handcrème is verrijkt met een mix van arganolie en avocado-olie, evenals cacaoboter, sheaboter en mangoboter voor het hydrateren, verzachten en helpen herstellen van droge handen. De gewichtloze formule trekt snel in, beschermt de handen en laat ze zacht en soepel aanvoelen. Het product is subtiel geparfumeerd met de luxe en sensuele geur van rozenbladeren. Bevat geen parabenen.

" Een zeer fijne handcreme die zijn werk perfect doet. Toch vindt ik de originele geur lekkerder dan de rozengeur die hier aan toe is gevoegd. Hij bestaat ook in de originele geur" 

Zeg, Moroccanoil. Wanneer komen jullie met een parfum!?

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM