MUGLER 2 NEW FRAGRANCES

 Mugler komt dit voorjaar met 2 nieuwe lanceringen qua geuren.
En ook 1 voor heren! 

Alien Man van Mugler is een krachtige en verleidelijke geur met verfrissende, houtige en elegante geurnoten. Alien Man is gecreëerd voor de zelfverzekerde, vastberaden en optimistische man. Deze heerlijke Eau de Toilette geeft elke man de kracht om zichzelf te zijn en zijn dromen te verwezenlijken.
Alien Man bestaat uit een sensuele samensmelting van aromatische ,anijsachtige frisheid van dille, gerookt beukenhout, leer (overdosis), kruidig cashmeran hout en een combinatie van abrikoosachtige noten van Osmanthus en verleidelijke witte amber.
Jorus gebruikt hem dagelijks!
Wel vindt ik hem wat meer voor de avonden. Omdat ik frisse geuren overdag zo lekker vindt bij hem :)


Alien Flora Futura van Mugler is een bloemige en sensuele Eau de Toilette met heerlijke bijzondere noten. De geur bevat de citrusvrucht Boeddha’s hand, de cactusbloem “Queen of the Night” en de onweerstaanbare noot van sandelhout.
Ik moet zeggen dat ik de originele wat heftig vindt en daarom toch minder snel grijp naar de fles. Zeker voor overdag! Maar deze is echt een stuk zachter, Ik denk dat dit een goede zet is om een nog grotere doelgroep aan te spreken!
In combinatie met een bodylotion.. heerlijk.
Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM