TRAVEL-SIZE BEAUTY MUSTHAVES

Ik ben dolllll op travel-size producten! Echt als ik bij bijvoorbeeld bij Sephora aan het winkelen ben en ik kom in de rij te staan bij de kassa, ga ik los. Soms gaan er weer full-sizes weg inruil voor travel-size. Reis ik zo veel? Nee, maar voor de vakanties vindt ik het gewoon extra leuk en speciaal. Ook een ideale manier om een product uit te testen trouwens. Ja van een mini-versie mijn hart gaat er sneller van kloppen. Ik heb in de badkamer dan ook een grote doos vol met travel-sizes. En dan bedoel ik geen mini's/testers waar je maar 1 keer mee kan doen.
Ik heb mijn favorieten hier uitgestald en deel ze graag met jullie!

Gezicht
 Ik begin met 2 all-time favorites van mijn vertrouwde merk Dermalogica.
Van beiden heb ik al velen full-sizes versleten dus op vakantie wil ik ook echt deze producten niet missen. Ik heb het over de Special cleansing gel en Dialy Microfoliant.

De zeepvrije, schuimende gel verwijdert vuil en make-up resten van de huid zonder de huidbarrière te strippen. Citroenkruid en Lavendel verzachten de huid terwijl Quillaja Saponaria op zachte wijze het vuil van de huid wegschuimt. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen.

Deze milde exfoliant op basis van Rijstextracten wordt geactiveerd met water. Hierdoor komen Papaja, Salicylzuur en Rijstenzymen vrij, die op zachte wijze dode huidcellen verwijderen. De huid voelt onmiddellijk zachter en frisser aan. Het unieke Skin Brightening Complex zorgt voor een egalere teint en Groene thee en Haver kalmeren de huid.

Dan nog een paar producten van een zeer favoriet en vertrouwd merk namelijk Clarins.
Ik kan echt niet zonder de Instant Eye make-up remover. De fullsize staat ook gewoon in mijn badkamer dus ook op vakantie gebruik ik deze graag. Met deze 50ml verpakking kun je ook best wel even vooruit!
De Beauty Flash Balm van Clarins geeft uw huid een energieboost. Deze crème vervaagt vermoeidheid, maakt de huid glad en zorgt voor een frisse teint.

Op vakantie is het altijd warm en wil je af en toe even wat verkoeling voor het gezicht en wat fixatie voor je make-up. Deze heerlijke wereldwijd populaire beauty elixir van Caudalie is dan ook erg geliefd bij mij. Heb er ook een grote fles van. Deze kleine (30ml) was een limited edition geloof ik maar omdat hij gouden details heeft vindt ik hem zoveel mooier als de originele!

Meestal draag ik op vakantie niet heel veel make-up maar soms pak ik uit tijdens een avondje uit en dan gebruik ik graag de creme cleanser van Eve Lom. Pure luxe, heerlijk!
Deze beroemde Cleanser (volgens VOGUE ‘waarschijnlijk de beste cleanser ter wereld’) bevat vier aromatische oliën met reinigende en verzachtende eigenschappen.

Kiehls gebruik ik ook zo graag al jaren! Meestal neem ik wel meer dan 1 van hun travel-size producten mee op vakantie maar voor dit artikel ben ik streng geweest.
Ik heb namelijk nog geen masker benoemd en ik neem graag ook een gezichtmasker op vakantie.
Dit Rare earth deep pore cleansing masque is perfect als je huid even onzuiver is!
Dit kleimasker absorbeert overtollig talg en kan worden gebruikt op de vetste delen van het gezicht, met als resultaat een huid die meer in balans is.

Een merk dat voor mij nog volledig nieuw was is  Skin Regimen van Comfort Zone.
Ik ben net begonnen met het testen van deze Triptide cream. Het product geeft een heerlijke hydratatie en gaat ook nog eens huidveroudering tegen!

Een tijd geleden ontving ik van La Mer dit heerlijk product. Namelijk The Serum Essence.
Pure Luxe!
Wat hij doet? Fijne lijntjes en rimpels vervagen, de huid wordt zichtbaar gladder, het collageen en de elastine krijgen een boost, de poriën worden fijner en de natuurlijke weerstand van de huid wordt versterkt. De huid ziet er na verloop van tijd zichtbaar als herboren uit... een verjongingskuur wordt realiteit.

Dan nog een heerlijk product van L'Occitane!
De Essential Face Water is een alcoholvrije toner, verrijkt met bloemenwater van immortelle en een extract van groene thee met antioxidanten, die verfrist, verzacht en helpt bij het verstevigen van de huid. Het gezicht wordt getonifieerd, perfect gereinigd en is klaar om de dagelijkse zorg te krijgen.
Het ruikt echt heerlijk..Lichaam:

Jo Malone Londen heeft een heerlijke body and handwash "Blackberry & Bay.
In hotels is er vaak wel zeep aanwezig maar bij een Airbnb appartement niet altijd en ik ben iemand die veel mijn handen wast. En dan elke keer een klein beetje luxe ervaren geeft een groot effect!

Van John Masters Organics gebruik ik ook graag producten en deze "geranium and grapefruit bodywash" is heerlijk zacht voor mijn lichaam. Deze gebruik ik graag voor een weekendje weg bijvoorbeeld. Want voor een hele week ga je het niet redden.

Een heerlijke bodylotion kan niet ontbreken!
Deze Alien van Thierry Mugler is heerlijk. Ge parfum zelf kan ik wat intens vinden maar de body lotion is zachter. meer poederig. Heerlijk!

Haar:

Dat ik graag al jaren lang Moroccanoil gebruik weten jullie. En juist ieder jaar op vakantie neem ik ook enkele producten mee. De deur link ik daardoor eigelijk het hele jaar door aan vakantie.
Het haarolie gaat standaard mee maar ook een hairspray.
Moroccanoil Treatment zorgt ervoor dat het haar weer zijdezacht aanvoelt, gezond oogt en een mooie glans krijgt.
De Luminous Hairspray Strong zal ervoor zorgen dat het haar naar wens in model kan worden gebracht en dat je kan genieten van een prachtige glans.

Sisley is kort geleden met haarverzorging op de markt gekomen.
Een verrijking van hun assortiment! Ik ben groot liefhebber van het Regenerating Hair Care Mask.
Hij maakt het haar heerlijk zacht en verzorgd.

Dan heb ik hier The Spotlight Circle van Davines. "shine as never before" beloofd dit haarmasker.
Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren! Ik moet hem nog uitproberen. Maar wat een plaatje niet ?! Deze wil je gewoon in je badkamer hebben staan op vakantie. Er zit ook moringa olie in en op die geur ben ik echt dol!

Make-up.
Natuurlijk neem ik meer make-up mee op vakantie maar dat is niet specifiek in travel-formaat.
Maar ohhhh kijk toch naar deze fantastische mini-versie van het Urban Decay Naked Heat genoemd "Petite Heat". Echt veeg me op!

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM