CLARINS SUN

Eindelijk is de zomer aangebroken en daar horen natuurlijk ook weer nieuwe producten bij!
Clarins, 1 van mijn favoriete merken heeft een zeer uitgebreid assortiment aan zonverzorging en hier ontving ik enkele producten van die ik graag even deel met jullie.
Ik kom net terug van een lange week Barcalona (zon!) en heb de producten goed kunnen uitproberen.

Een compleet verzorgingsproduct voor het gezicht en lichaam. Lait Fondant Auto-Bronzant van Clarins is een zelfbruinende melk met een hydraterend effect gedurende 24 uur. Laat u verleiden door de rijke melkachtige textuur. Met een prachtig gebruinde, gehydrateerde huid, houdt u het hele jaar door een zomers gevoel. De extracten van vijg en aloë vera zijn geselecteerd vanwege hun erkende hydraterende en verzachtende werking en hebben een gunstig effect op de huid
"Een totaal nieuw product voor mij maar super fijn product!
De laatste tijd heb ik best wel iets met self-tanning producten terwijl ik dat vroeger maar eng vond.
Graag gebruik ik hem als nachtcreme zodat ik er de volgende dag net iets gezonder uit zie. Echt heel donker wordt je er niet van maar dat wil ik ook niet."

After Sun Moisturizer Self Tanning is een hydraterende crème die is samengesteld met vochtaanvullend watermeloenextract en self tanning eigenschappen die de huid zacht en glad houden terwijl de teint wordt geïntensiveerd.
Geschikt voor alle huidtypes.
"Een heerlijk rijke creme die lekker voedend is voor het lichaam. Love it!
De geur is ook heerlijk en dit is erg belangrijk voor mij. Vooral na een warme zonnige dag even gedouched te hebben en dan helemaal insmeren hiermee."

De Hydra-Essentiel SPF 15 Crème Désaltérante van Clarins, voor de normale tot droge huid, hydrateert en voedt de huid intensief. De huid is continu verzorgd en beschermd voor UV-Straling. Het biologische extract van de kalanchoë plant activeert de natuurlijke hydratatiekracht van de huid en stimuleert de productie van hyaluronzuur, de 'sponsmolecuul' van de huid. De crème is fijn en zijdezacht en geeft de huid onmiddellijk een gevoel van welzijn.
"Al jaren favoriet! De SPF die er in zit is fijn voor elke dag (ook in de winter) het is gewoon een fijne dagcreme die mijn huid lekker voedt."
 
Clarins Sun Care Milk Zonnebrandcrème SPF 50 voor kinderen.
"Uiteraard vergeten we Jolie niet (en stiekem gebruiken wij hem soms ook zelf) en gebruiken we deze fijne SPF 50 voor haar.
Hij smeert wat stugger wat gebruikelijk is vij een SPF 50 en daarvoor laat hij op mijn donkere huid een lichte witte waas achter maar bij Jolie niet en gebruik ik hem nu dagelijks! Hij is water-restant en dat is natuurlijk wel nodig met de zee of het zwembad"

www.clarins.com


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM