REVIEW COLLISTAR HYDRO ATTIVA

Onlangs ontving deze heerlijke productlijn van Collistar! Mijn huid heeft altijd hydratatie nodig dus deze producten kwamen als geroepen.
Collistar vindt hydratatie opnieuw uit met haar nieuwe lijn: IDRO ATTIVA® 72H detox hydratatie. De krachtige en langdurige hydratatie en het volumeverhogende effect, wordt in deze nieuwe lijn gecombineerd met krachtige antioxiderende en ontgiftende werking van Italiaanse pioenroos. De reis van het Ti Amo Italia project maakt een stop in Lazio, in het vooraanstaande botanisch centrum, waar de kostbare Italiaanse pioenroos wordt bestudeerd en gekweekt. Voor iedereen die zoekt naar diepe, intense, frisse, geconcentreerde of ijzige hydratatie, Collistar heeft het!Met stipt op 1 mijn favoriet uit deze collectie is de 3 in 1  Micellair Milk.
Een bijzondere micellaire milk, voor een nieuwe manier van reinigen. Ideaal voor gezicht, ogen en lippen. Het verwijdert alle sporen van make-up, onzuiverheden en vervuiling en stimuleert tegelijkertijd de microcirculatie, revitaliseert de huid en beschermt tegen alle vormen van oxidatieve stress. Breng het product aan op een wattenschijfje en wrijf deze behoedzaam over het gelaat, de ogen en de lippen. U spoelt het product niet af. geschikt voor alle huidtypes, inclusief de meest gevoelige.
Super zacht en fijn in gebruik!

Wat ook echt favoriet is, is de Eye Hydro-Gel. Het voelt fris aan en in de ochtend heb ik dat wel nodig.
Het minimaliseert direct wallen en donkere kringen en de ogen zien er frisser uit, dankzij de innovatieve ‘ice effect’ textuur en de revolutionaire applicator van keramiek die het effect versterkt. De formule bevat het Idro-Attiva® Complex, Italiaanse Peony-Complex, hyaluronzuur en bruine algen en biedt perfecte hydratatie tot wel 72 uur, strijkt rimpels glad en bestrijdt zwellingen en de blauwe kleur die typerend zijn bij donkere kringen. Ideaal voor zowel ‘s ochtends en ‘s avonds en op ieder gewenst moment van de dag. Voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid.

S.O.S. Moisturizing Hydro Mask
Een krachtige boost aan hydratatie, energie en welzijn die de huid direct laat stralen, gladder maakt en een volume verhogend effect geeft. Haal het meeste uit uw slaap en breng het aan als een nachtmasker voor het slapen en verwijder het de volgende morgen, voor een intense hydraterende werking. Ook ideaal te gebruiken als een 10 minuten ‘flash’ behandeling wanneer de huid moe, gestrest en vochtarm oogt. Voor alle huidtypes.


Concentrated Moisturizing Micro-Gel.
Een ware activator van hydratatie. Het bevat geconcentreerde actieve ingrediënten die de huid tot wel 72 uur hydrateren, regenereren, beschermen en ontgiften, waardoor de huid straalt van gezondheid en energie. De ultratechnologische formule bevat Idro Attativa, Italiaanse Peony-Extract en 3D hyaluronzuur microballetjes die een uitzonderlijke hydraterende en volume verhogende werking hebben. Perfect om solo te gebruiken, maar kan ook onder uw dagelijkse verzorging aangebracht worden, voor een boost aan hydratatie. Geschikt voor alle huidtypes.


Tot slot: Intens Moisturizer Antipollution balm SPF 20.
Een multi-actieve crème die de huid beschermt tegen vervuiling en lichtstralen, regenereert en tot wel 72 uur hydrateert. De formule haalt deze krachtige werking uit het exclusieve Idro-Attiva® Complex en Italiaanse Peony-Extract. Samen met het ontgiftende cacao-extract beschermt deze crème tegen schade van blauw licht, wat onder andere afkomstig is van computers en telefoons. Het bevat ook Jojoba- microballetjes die, terwijl ze oplossen, Vitamine E vrijlaten en de huid beschermen en voorzien van energie. De huid wordt zachter, egaler en straalt van gezondheid. Voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM