REVIEW: KERASTASE MASQUE EXTENTIONISTE

Heerlijk, ik ben dolllll op haarmaskers en gebruik ze echt dagelijks. Mijn haar heeft het echt nodig.

Voor het verlangen naar langer haar zorgt Kérastase voor de
ultieme oplossing. Résistance Extentioniste is een gloednieuwe haarlijn dat speciaal is geformuleerd om de gezondheid en de schoonheid van lang haar te versterken. Wanneer vrouwen over lang haar praten – in kapsalons, op sociale media en met vriendinnen – hebben ze het telkens over twee verlangens: ze willen mooi en langer haar. En dit kan enkel worden bereikt met haar in topvorm.

Kérastase weet dat lang haar een gepersonaliseerde workout nodig heeft om het echt lang uit te houden. Résistance Extentionist e is jouw nieuwe, dagelijkse haartraining dat zichtbaar het haar versterkt van aanzet tot punt. Het haar is sterk en gezond, heeft geen gespleten punten en breekt niet af. En met het diepe herstel voor gespleten punten blijft jouw haar in de beste conditie, om het nog langer te laten groeien.


Lengteversterkend masker. Ongelooflijke kracht van homogeniteit, zelfs op dunner wordende punten. creatine + Maleinezuur, zeer kleine deeltjes die in de haarvezel dringen om het haar te versterken en de haarschubben te verzegelen met een gelijkmatige coating van de aanzet tot de punten.
Het haar na de shampoobeurt handdoekdroog maken. Tussen 15 en 30 ml aanbrengen, afhankelijk van de haarlengte. Masque Extentioniste beetje bij beetje op de lengten en de punten aanbrengen. Inmasseren en de haarstrengen indraaien voor een perfecte opname in het haar. Masque gedurende 5 minuten laten inwerken en vervolgens het overtollige product uitspoelen.

Mijn haar is heerlijk zacht en het ruikt zo lekker! Ik slaap er gerust een nachtje mee in mijn haar.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM