SISLEY EMULSION ECOLOGIQUE

De wereldberoemde Émulsion Écologique Gezichtsemulsie van Sisley heeft een prachtige limited edition voor dit jaar gelanceerd.  Prachtig! Deze krijg een mooi plekje in mijn nieuwe badkamer.

Voor de eerste keer geeft Sisley zijn iconische flacon een nieuwe look in een limited edition  ontworpen  door  de  kunstenares Elzbieta Radziwill.    Als een ode aan de natuur heeft de schilderes een bloemrijk gedicht gemaakt, waarin intens rood wordt gecombineerd met pastelroze en kostbaar goud. Bloemen en vlinders komen tot leven op de glazen flacon en de verpakking, als een delicate, vrolijk een kleurige aquarel.    Sisley creëert een nieuwe, efemere en poëtische editie die de beroemde formule, onveranderd sinds zijn creatie in 1980, siert met een vleugje fantasie.

Émulsion Écologique is gebaseerd op een synergistisch complex van plantenextracten (Centella Asiatica, ginseng, rozemarijn, hop, paardenstaart, enz.) die zijn geselecteerd vanwege hun stimulerende en revitaliserende werking. De unieke samenstelling helpt de huid te gehydrateerd te blijven, te laten stralen, omgevingsstress tegen te gaan en de huid steviger en soepeler te maken.Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM