REVIEW: MARIA NILA HEAL MASQUE

Het zal jullie niet zijn ontgaan dat ik een onwijze fan ben geworden van Maria Nila sinds ik er kennis mee heb gemaakt. Allereerst sta ik achter het merk: Vegan en cruelty-free. 
De producten bevatten geen parabenen en sulfaten. De Heal-lijn staat stipt op nummer 1 bij mij en ik hoop zo dat ze deze lijn flink gaan uitbreiden met meer producten!! Echt ik zou alles kopen. 
Dus mensen van Maria Nila als jullie dit lezen.. ;)
De shampoo en conditioner zijn goed in gebruik en deze ga ik nog velen malen opnieuw aanschaffen.
Vandaag vertel ik jullie iets meer over met masker uit de Heal lijn.

Maria Nila Heal is een lijn die zich richt op het verzorgen van de gevoelige hoofdhuid. De fijne lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en haarmasker. Door de verzorgende ingrediënten zoals aloë vera en vitamine E wordt zowel de hoofdhuid als het haar verzorgd en gehydrateerd. De Maria Nila Heal producten zorgen ervoor dat hoofdhuidproblemen zoals roos worden behandeld, dat de haaruitval wordt voorkomen en dat de haargroei wordt gestimuleerd. Het haar en de hoofdhuid zullen na gebruik van de Maria Nila Heal producten weer gezond aanvoelen en stralen.
*Verzorgend haarmasker
*Bevat effectieve ingrediënten zoals Aloe Vera
*Voor een gezondere en stralende look
*Ideaal in combinatie met Maria Nila Heal Shampoo en conditioner
Gebruik:
Breng het Maria Nila Head & Hair Heal Masque aan in het vochtige haar. 
Masseer het maskser goed in het haar en de hoofdhuid, laat het vervolgens even intrekken en spoel het hierna uit. Herhaal dit 1 tot 2 keer per week.

De geur is zooo verslavend lekker. Ik weet niet hoe ik het moet beschrijven. Net als de shampoo en conditioner heeft deze het net zo.
Het liefst slaap ik na het douchen of een bad een nachtje met een masker in. Mijn haar is de volgende dag zo zacht en verzorgd. 
Hij is ook nog eens goed voor je hoofdhuid! Heb na mijn zwangerschap flink last gehad van haaruitval. Eindelijk zie je er nu weinig van terug. Ook heb ik snel een jeukende hoofdhuid. Na het gebruik hiervan dus helemaal geen last meer van.


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM