REVIEW: ROCK AND RUDDLE BRUSH

Een tijdje geleden maakte ik kennis met de distributeur van het borstelmerk Rock and Ruddle.
Wat een fantastische printjes en kleuren! Je kan kiezen uit 2 formaten. Ik werd er direct heel vrolijk van. Ik gebruik al jaren trouw mijn Mason Pearson brush maar ik begon ook zeker weer open te staan voor iets niets. And guess what.. ik gebruik hem nu dagelijks! En dat zegt zeker wat met mijn dikke en ook wel pluizig haar.

Rock & Ruddle Haarborstel Gold is een hoogwaardige kwaliteitsborstel met een prachtig gouden design. Deze haarborstel is gemaakt van fijne natuurlijke varkensharen. Door deze haren helpt de borstel de natuurlijke oliën, die worden geproduceerd door de hoofdhuid, te verdelen over de gehele lengte van het haar. Hierdoor krijgt het haar een prachtige, natuurlijke glans. In elke tand van de borstel zit daarnaast een nylon kern die ervoor zorgt dat klitten makkelijk verdwijnen, zelfs bij dik haar. De rubberen strip geeft net genoeg soepelheid zodat er niet aan het haar wordt getrokken tijdens het borstelen, waardoor het haar niet wordt beschadigd. Deze borstel is bovendien geschikt voor alle haartypes en tevens verkrijgbaar in een kleinere maat zodat u de borstel overal mee naar toe kunt nemen


Na het gebruiken van Rock & Ruddle Haarborstel Gold heeft haar een natuurlijke glans door de natuurlijke oliën die worden verdeeld over de gehele lengte van het haar. Er zullen geen klitten of knopen meer in het haar zitten en het haar zal voelbaar zachter zijn.
Dit is dus echt zo! Ik gebruik hem het liefst na het douchen op handdoekdroog haar.
Zoals je kunt zien ben ik voor een metallic goud kleurige borstel gegaan. Prachtig! 


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM