NEW DESCOVERY: BABASSU BEAUTY


Ik heb een prachtige nieuwe winkel ontdekt vlak bij mij in de buurt en waar prachtige luxe exclusieve producten worden verkocht. Hoe kon ik dit niet weten! Ze verkopen o.a. merken als Molton Brown, Pixie, Delilah, Maison Margiela, Philip B, Gisou en dus By Terry! Had geen idee dat dit in Nederland werd verkocht. 
Babassu zit niet alleen in Amsterdam maar ook in Den Haag, Leiden en Wassenaar.
Dit product kun je als echte beautyliefhebber niet gemist hebben online.
En ik was zo benieuwd! Is het niet alleen een instagram-waardig flesje maar doet het ook echt wat voor mijn haar? Ik ben dol op haar olie want ik heb het ook echt nodig. Deze bos krullen is snel droog en helemaal in deze hete zomerperiode.

Gisou is het merk van het Nederlandse stijlicoon Negin Mirsalehi, die met haar Instagram-account goed is voor meer dan vier miljoen volgers. Voor Gisou liet de van oorsprong Perzisch-Amsterdamse zich inspireren door een haarolierecept van haar moeder, een kapster, op basis van de honing van haar vader, die imker is. Daarmee ontsluiert deze influencer het geheim van haar prachtige haar, dat al jaren één van haar belangrijkste trademarks is. Gisou betekent gouden lok en is dan ook de perfecte symbiose van beauty, familie en natuur. Gisou is in het leven geroepen om mensen te inspireren met eerlijke, natuurlijke producten, maar ook om meer aandacht te vestigen op het belang van bijen in onze snel veranderende wereld.

Wat ik vooral fijn vindt is dat het serum erg rijk is, dit voel je direct. Niet heel waterig dus perfect voor mijn haar. Je hebt ook niet veel nodig. Ik denk, gezien de prijs ik hem niet dagelijks zal gebruiken, maar een paar keer week om mijn haar even een goede extra hydratatie te geven.
Mijn haar glanst en het ruikt ook heerlijk!
 Hier het prachtige " Sun Designer Palette Hippy chic" van By Terry.

De kleuren van het palette verbeteren de teint van je zongebruinde huid. Bevat blush, bronzer en highlighter, om je een complete look te geven. De poeders zijn zijdezacht met een satijnen en matte finish. Ze zijn makkelijk te blenden, contouren de natuurlijke vorm van je gezicht of highlighten de hoogste punten. De blush en bronzer kun je gebruiken om een gezonde, natuurlijke blos op je wangen te toveren. Als je dit jaar niet naar een tropische vakantiebestemming gaat, kan je er met dit palette tenminste wel uitzien alsof je op vakantie bent geweest!

De 6 verschillende kleuren blush, bronzer en highlighter creëren een stralende look. Bevat natuurlijke matte kleuren en glanzende kleuren, met een satijnachtige finish.

Ik heb niet zo snel meer dat ik producten niet durf te gebruiken omdat ze zo mooi zijn maar met deze heb ik dat zeker wel! Meenemen naar Ibiza, ik weet het niet dan sowieso niet in de koffer maar in handbagage.  Wat een plaatje. Dit prachtige palette had ik al eens voorbij zien komen op Instagram en tijdens mijn tripje naar Parijs stond deze op mijn wishlist maar door gebrek aan tijd is het niet gelukt om een Sephora te vinden die By Terry verkocht. Niet wetende dat dit dus gewoon in Amsterdam ligt!

 Gelukkig kun je er ook een hoop online kopen! https://www.babassu.nl/
Veel shop-plezier ;)

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM