NEW SISLEY SKINCARE

 Sisley, wat een fijn merk is het toch! Voor de skincare is echt favoriet bij mij. Onlangs was er een leuk event waarbij de nieuwe producten gelanceerd werden. Ik zit dan echt met smart te wachten! Ook zeker mooie nieuwe make-up daar kom ik nog op terug. Vandaag 2 nieuwe pareltjes op skincare gebied.
 2 nieuwe producten. Het Sisleya Intégral Anti-Age serum en het Soin Velours nourishing cream.

 Ik begin met deze heerlijk creme.  Een dag- en nachtverzorging van Sisley, die de droge en kwetsbare huid overdag beschermt en 's nachts herstelt.Ik gebruik hem sinds dag 1 iedere dag! Extra leuk dat het dan nog niet in de winkels ligt en ik het dan al uitgebreid kan testen. Heel handig want ik kan jullie er nu over vertellen omdat ik het ervaren heb en nu net in de winkels ligt.

Soin Velours velvet nourishing cream. (€163)
De droge huid wordt gekenmerkt door een lipiden- en vochttekort, waardoor haar barrièrefunctie verzwakt. Zij is van nature kwetsbaarder en extra gevoelig voor schadelijke invloeden van buitenaf.  

De unieke, zowel rijke als fijne textuur van de Soin Velours aux fleurs de Safran is een waar hoogstandje. Perfect voor overdag en ideaal om direct na de toepassing de make-up aan te brengen. ‘s Nachts heeft deze zintuiglijke textuur een kalmerende werking. Het 100% omhullende natuurlijke parfum met noten van honing en oranjebloesem zorgt meteen voor een gevoel van weldaad en ontspanning.

Een cocooning crème op basis van saffraanbloemen, die een kalmerende werking hebben.
Mijn huid ziet er ondanks een wat stress-periode toch stralend en gezond uit! Hij is ook erg zuinig in gebruik wat gezien de prijs toch wel een fijne bijkomstigheid is.

Sisleya Intégral Anti-Age serum. (€390)

Een serum dat de aanmaak van elastine stimuleert en de veerkracht van de huid verbetert. Bevat het Phyto-complex Pro-Firm 7, een uniek complex van zeven krachtige plantextracten. De textuur van dit serum, een water-in-olie emulsie, geeft direct een strak trekkend, verstevigend gevoel aan de huid. Het heeft een liftend effect op verslapt volume van de huid. De huid is weer aangespannen en verstevigd.

Dit serum behoort tot de Sisleÿa L'Intégral-serie, die epigenetische huidveroudering aanpakt, waartoe ook de Sisleÿa L'Intégral Anti-Age Crème voor het gezicht en de
Sisleÿa L'Intégral Anti-Age CrèmeContour des Yeux et Lèvres toebehoort.

Sisleÿa L’Intégral Anti-Age Sérum Concentré Fermeté 30ml is verkrijgbaar vanaf
1 augustus 2018 verkrijgbaar bij geselecteerde luxe parfumeriespeciaalzaken en
de Sisley-counter in de Bijenkorf Amsterdam en bij Hudson Bay te Den Haag.

Een heerlijk rijk serum. Je voel direct dat je pure luxe op je huid smeert. Heerlijk! De fijne geur doet me ook goed. Het echte anti-age heb ik natuurlijk nog niet écht nodig maar goed. ik ga ook richting de 30...

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM