PACKING FOR IBIZA

Ibiza komt steeds dichterbij dus tijd om de spulletjes vast bij elkaar te verzamelen! 
Wat neem ik mee? Kleding, beauty, accessoires? Ik kan echt genieten van die voorpret: het pakken van de koffer. ja hoor makkelijk weken van te voren gooi ik langzaamaan dingen in de koffer. Ook ben ik diegene die de koffer voor mijn vriend en voor de kleine pak. Ik ben tegenwoordig wel echt goed in packing light! Dingen die ik op vakantie kan kopen doe ik daar.

Uiteraard komt er nog veeeel meer bij. Een extra koffer, want ja met een baby reizen daar komt veel bij kijken.. maar zo heb je een beetje een overzicht wat ik voor mijzelf mee neem naar Ibiza

 Kleding, veel witte kleding! Ja lekker typisch voor Ibiza maar ik hou echt van witte kleding. Ik heb er speciaal nog enkele witte items voor uitgezocht. Een witte blouse, een wit jurkje. Maar ook een mooi overslag-vestje die ik eens op ibiza gekocht heb.
Rokjes en jurkjes! Tijgerprintjes, polkadots, bloemen, paletten.. alles waar je bij van wordt!

Swimwear, ook niet geheel onbelangrijk! Ik neem een mooi vintage badpak mee die ik laatst in een hip winkeltje hier in Amsterdam tegen kwam en ongetwijfeld nog een bikini.

Zonnehoedjes, minnetonka sandalen, sleehakken, Celine zonnebril, toffe oorbellen ook de accessoires niet te vergeten.

Om je extra thuis en ontspannen te voelen hou ik er van om een geurkaars mee te brengen! Momenteel heb ik er 1 van Jo Malone London in een perfect reisformaatje. Meestal komt hij niet op maar dan zet ik hem eenmaal weer thuis op het toilet.

Ipad ook handig voor onderweg op of avonden dat we lekker in ons appartement zijn. Netflix als de kleine op bed ligt want ja feesten zit er ook niet in. Blij met deze herontdekte ipadcase van Marc Jacobs.
 Beautyproducten vullen vaak nog het grootste deel van mijn koffer. Heerlijk om nieuwe dingen uit te proberen, of luxe miniaturen die ik al maanden heb liggen om eindelijk eens te gaan gebruiken.
Naar Barcelona heb ik mijzelf daar iets in beperkt maar heb voorgenomen naar Ibiza wat meer mee te nemen! Dan maar wel meet sjouwen.. De supermodelbody  van  CT en een YSL highlighter voor een prachtige glow tijdens zonsondergang, een nieuwe cleanser van Shisheido, Beautyblender heeft een nieuwe editie, een paar roze nagellakjes oa Chanel, en een tinted moisturizer van NARS met SPF.

 Moroccanoil serum voor in mijn haar, dit prachtige palette van By Terry en dan mijn favoriete geur deze zomer: Replica "Sailing day" zo heerlijk fris!

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM