SKIN REGIMEN BY COMFORT ZONEHeerlijk om weer eens een nieuw merk te ontdekken! Een tijdje terug had ik een afspraak bij een PR bureau om even bij te kletsen en een update te krijgen over nieuwe producten. Zo kwam ik bij Skin Regimen terecht. Het valt onder het merk Comfort zone wellicht kennen jullie dit! Dit kun je krijgen bij geselecteerde schoonheidssalons. 
Skin Regimen, een lijn voor d multitaskers.
Prachtig die donkere strakke verpakkingen. Dit straalt luxe en eenvoud aan. I like that!Comfort Zone lanceert een nieuwe gender neutrale lijn genaamd /skin regimen/. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om te voorzien in de behoeften van de moderne multitaskers die veel in contact komen met de stress en pollutie.

Alle producten zijn verrijkt met het exclusieve Longevity Complex geformuleerd met biologische superfoodextracten en carnosine. /skin regimen/ pakt de meest voorkomende tekenen van stress op de huid aan, zoals dehydratatie, een vale teint, onvolkomenheden, fijne lijntjes, rimpels en vertraagt het lifestyle gerelateerde verouderingsproces dat veroorzaakt wordt door het moderne, hectische stadsleven. Komt als geroepen!

De lijn heeft een natuurlijk en vitaliserend aroma en een verkoelende, gemakkelijk masseerbare textuur. De producten bevatten geen synthetische geurstoffen, siliconen, dierlijke derivaten, kunstmatige kleurstoffen, minerale oliën en parabenen en is CO2 –neutraal.

Comfort Zone Skin Regimen Cleansing Cream Milde Gezichtsreiniger van Skin Regimen voor dagelijks gebruik met meervoudige werking. Het beschermt de huid en gaat de effecten van luchtvervuiling tegen.  
(€29,50)
Comfort Zone Skin Regimen Microalgae Essence
Verkoelende zeer geconcentreerde serum uit de Skin Regimen lijn van Comfort Zone. Hydrateert de huid en laadt de huid maximaal op. Geschikt voor elk huidtype.
(€58,00)
Comfort Zone Skin Regimen Tripeptide Cream
Een verstevigende en hydraterende anti-aging crème uit de Skin Regimen lijn van Comfort Zone.
(€87,00)


Vooral de cleansing cream gebruik ik graag! Je voelt dat de producten zachts zijn voor de huid. Geen agressief spul.
De geur en de verpakking vindt ik wel een iets mannelijke uitstraling hebben. Maar misschien krijg ik hierdoor ook mijn vriend makkelijker aan de crèmes ;)
De producten staan ook mooi in de badkamer!

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM