A FEW NEW NARS AUTUMN BEAUTY PRODUCTS

 NARS heeft uiteraard ook voor het najaar weer nieuwe collecties gelanceerd en graag show ik jullie 2 producten die ik onlangs ontving. 
Ik begin met de Brow Perfector.

Creëer structuur met de gloednieuwe Brow Perfector van NARS. Het wenkbrauwpotlood is verkrijgbaar in acht natuurlijke tinten en uitgevoerd in een slim, dubbelzijdig design. Met de ovaalvormige punt teken je dunne, fijne lijntjes om je wenkbrauwen op te vullen en definiëren, en met het borsteltje aan de andere zijde breng je ze perfect in shape.

 

Dan de lipgloss uit de Liquid Lip collectie.
Dit is de kleur "Mars" 
 Helaas is de lipkleur niet mijn kleur. Mijn lippen zijn vanzichzelf al erg bruin en wil ze juist altijd iets roziger.
Gelukkig zitten er in deze Lipquid Lip collectie nog meer mooie kleuren! O.a mooie nude-roze kleuren.

Mijn favoriet is dus zeker de Brow Perfector, Love it! Zo fijn als er een borsteltje bij zit.
NARS heeft een counter in de Bijenkorf (Amsterdam, Utrecht, Rotterdam) dus ben je nieuwsgierig, neem hier een kijkje!Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM