COMPLIMENTARY STAY: MOTHER GOOSE HOTEL UTRECHT

Onlangs mochten ik een een vriendin/mede blogger Robin (zie haar website HIER) verblijven in dit prachtige hotel aan de ganzenmarkt 26 in Utrecht. Ik heb het over het Mother Goose Hotel. De kamer? Dat is een suite, dromerig en prachtig! Heerlijk wit en licht. Ik zou er zo kunnen wonen! ;) Lees mijn gehele ervaring hier.Wij mochten verblijven op de eerste etage: White Goose floor. Bij binnenkomst bleek dat er net de afgelopen nacht blikseminslag was geweest. De liften werkten niet maar de aardige jongen die ons in ontvangst nam bracht netjes onze koffers naar boven. Het hele hotel geeft je een warm huiselijk gevoel. Het is ook geen grootschalig hotel gelukkig en het zit midden in de binnenstad!
Het was ooit een berucht krakerspand trouwens. Prachtig dat ze de stenen muren zo hebben gehouden. Dat zou ik thuis ook wel willen.
 Wij hadden dus die mooie Suite.  Even de kenmerken opsommen:

Vrijstaand bad in de kamer, veelal met uitzicht op de Dom.* Extra guest amenities als luxe badzout.
Luxe en grote bedden met 2-persoons matras.
Allen een eigen identiteit, gesitueerd op onze 4 verschillende etages.
Kosteloos en snelle WIFI verbinding.
Nespresso
Formaat bed: 1.60m x 2.10m of 1.80m x 2.10m.
25 tot 30 m2.
* In Suite 401 zijn het ruime bad en de aparte regendouche gesitueerd in de aparte badkamer
 Ik en badkamers... dat is natuurlijk een dingetje. Het eerste waar ik altijd naar toe ren zodra ik een hotel binnenkom is de badkamer. De badkamer van onze kamer was heel byzonder en viel eigelijk een soort van in de kamer zelf. Ik kreeg er een beetje een kasteel-achtig gevoel bij.


Het grote voordeel van midden in het centrum zitten geeft ook gelijk weer het volgende nadeel: Geluid. Zodra we de ramen opendeden hoorde je flink geluid. Helemaal in de nacht (lees: Zaterdag nacht) midden op een plein en veel kroegen was het tot half 5 toch wel flink gehorig zelfs met ramen dicht nog wel een beetje. Ik had gelukkig oordopjes mee dus heb er weinig last van gehad.


Ook hebben wij heerlijk gegeten eenmaal in Utrecht! We waren toe aan een goeie lunch en via via had ik op instagram gehoord over het Frenchiecafe. 
Avond eten hebben we trouwens gedaan bij de nieuwe hippe plek "Streetfoodclub" ook echt aan te raden! Deze kregen we als tip van de host van het hotel, die zo aardig was en uitgebreid te tijd nam om ons tips te geven. Hij heeft zelfs gebeld voor ons om te kijken of we konden reserveren!


Tot slot wat ik ook erg leuk vond is het ontbijt. Dit zit niet bij het hotel zelf maar je krijgt een voucher mee en dit kan dan bij Deans Café. Je kunt daar kiezen uit 3 uitgebreide ontbijtjes.

Het was een heerlijke ervaring! Sowieso als 2 moeders ben je er soms aan toe even een nachtje weg en rustig te kunnen kletsen, eten en shoppen zonder kids erbij.
Dat shoppen is ook nog errrrug goed gelukt trouwens :)

Nieuwsgierig geworden?

Thanks for having us!


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM