FIRST LOOK FOR FALL 2018


Jullie weten, ik ben een echt zomerkind. Maar als het aankomt op mijn favoriete seizoen betreft outfits is het toch wel het najaar. Heerlijke knits all day! Deze heb ik bij de Zara vandaan (Ibiza) Net als de pet. De broek komt uit een eerdere collectie van Zara, echt mijn favo!

 Oja de leren loafers zijn ook van zara. Op de tas na is alles van Zara besef ik me nu haha, they should sponsor me!


Wat vinden jullie van mijn prachtige nieuwe leren shopper van het Italiaanse merk AVAVAV Firenze.
Een prachtige beige kleur en heel mooi zacht soepel leer.
Het merk is prachtig en heeft zulke mooie unieke items van mooie kwaliteit. Ook kleding!
De gehele tassencollectie is hier te vinden:

En mocht je enthousiast zijn geraakt door deze tas je vindt hem hier: https://www.avavav.com/collections/bags/products/large-tote-leather-bag-in-taupe


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM