JULIETTE HAS A GUN LIQUID ILLUSION


Onlangs op de persdag van mijn favoriete luxe beautystore  Skins Cosmetics werd ik op de hoogte gesteld van nieuwe lanceringen. O.a. met deze nieuwe Lancering van Juliette Has A Gun genoemd " Liquid Illusion" uit de luxury collectie.
Eerder heb ik al eens Methal Cypre gereviewd op mijn blog zie ik hier link:
Dus ik was erg nieuwsgierig naar deze nieuwe mede vanwege de prachtige blauwe hypnotiserende fles! De foto van het flesje die ik hier heb staan is een luxe sample maar oorspronkelijk ziet hij er zo uit:

Hij is heeeerlijk! Ik droeg hem voor het eerst tijdens een feestje en er werdt binnen 10 minuten gevraagd welke geur ik op had. Als dat geen compliment is..
Je ruikt dat hij exclusief is. Bij mij wordt hij iets poederiger en daar hou ik echt van.

Een beschrijving volgens het merk (in het Engels)
'Liquid Illusion is an invitation to enter a trance. In the composition of this Floral & Ambery fragrance, two substances come into play, the Iris and the Heliotropin (one of the ingredients also present in ecstasy). These two combined together act as a liberating stimulant that heats up your senses and those of the people around you. In complete legality, Juliette gives you a good reason to get addicted to her new composition!' 


Hij blijft ook lekker lang hangen. Ik ben FAN! Ik zou hem dolgraag fullsize aanschaffen want op het moment dat ik dit artikel schrijf is de sample al bijna op! Maar dat wordt even sparen want er hangt uiteraard wel een prijskaartje aan: €220,-

Te koop via www.Skins.nl

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM