KIEHL'S NEW BUTTERSTICKS

  Kiehl's lanceert een aantal nieuwe lipproducten. Ik ontving los van deze 2 producten nog iets maar dat verdiend een geheel eigen artikel. So more about that soon!
Eerst gaan we het over deze 2 beauties hebben. PS Ze bestaan in nog enkele tinten.

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment is een intensief hydraterende en verzachtende balsem met een voedend mengsel van olie en boter. Onze formule met kokosolie smelt direct op de lippen en vormt een hydraterend en verzachtend laagje. Dankzij antioxidanten, waaronder citroenboter, en een breedspectrum zonbescherming SPF 25, beschermt de lipstick de lippen het hele jaar door. De lippen voelen zachter aan, zien er zachter, gladder en verzorgd uit, en blijven gehydrateerd tot 12 uur na gebruik.
Ik vindt het eigelijk wel heel fijn dat ze geen mega sterk pigment afgeven. Zo kun je ze eigelijk gewoon dagelijks gebruiken. Eigelijk zijn ze helemaal perfect om mee te nemen in je strandtas bijvoorbeeld! Mijn lippen worden sneller nog donkerder door de zon dus gebruik ik graag een SPF. Maar de meeste balsems met SPF laten een lelijke witte waas achter en dat doen deze dus niet. Perfect!
Nieuwsgierig? HIER kun je ze bekijken!


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM