CHARLOTTE TILBURY MAGIC AWAY CONCEALER AND MAGIC POWDER
Charlotte Tilbury lanceert een nieuwe complexion collectie en introduceert hierbij de eerste producten!
Magic Away Liquid Concealer - wonderstick met verhullende superkrachten in 16 magische tinten - en Charlotte's Genius Magic Powder verkrijgbaar in drie kleuren- een lichte losse poeder om op de huid aan te brengen.


 Het was voor mij alweer enige tijd geleden dat ik voor het laatst een nieuwe concealer heb gebruikt.
Ik ben al jaren trouw aan mijn NARS concealer maar ik hoorde al wat in de wandelgangen over deze concealer die er aan kwam van Charlotte Tilbury. Hij zou magisch zijn! 

Magic Away bevat de gloednieuwe concealer textuur van Charlotte die zorgt voor een frisse en gladde uitstraling en een nieuwe textuur geeft aan de teint. Het is de toverstaf van de make-up! De concealer stick bevat een nieuwe Magic Miracle Precision applicator voor de meest vlekkeloze toepassing.
Gebruik een lichte versie van de Magic Away Liquid Concealer om het gebied rondom de ogen op te lichten en helderder te maken. Tik voorzichtig met je ringvinger om te mengen. 


Ik moest hem na het fotografen natuurlijk direct even testen! 
Wow, wat een goeie cover! Maar zo natuurlijk. Love it.
En dan dit Genius Magic Powder 
Als aanvulling op de Magic Away Liquid Concealer introduceert Charlotte Tilbury ook haar nieuwe Charlotte's Genius Magic Powder; een diffuus, lichte poeder dat zichtbaar donkere schaduwen vervaagt en vermindert en tevens ingrediƫnten bevat die de glans bevorderen.

Breng Charlotte's Genius Magic Powder na het aanbrengen van je Magic of Light Wonder Foundation aan om de huid te matteren en glad te maken. Om zichtbare donkere schaduwen onder de ogen te verminderen, breng je het poeder met je vingers aan.
De nieuwe Charlotte's Genius Magic Powder is verkrijgbaar in drie kleuren: licht, medium en donker.Even een schouderklopje voor het PR-bureau van CT! De exact goede kleuren opsturen, chapeau.
Dit gebeurt bijna nooit en dat is logisch want dit is lastig in te schatten voor je het opstuurt. 
Ik zou ook nooit snel dit soort producten online kopen omdat ik het altijd wil testen op mijn huid en kleur.
Maaaaar... dat is dus zo fantastisch aan de website van Charlotte Tilbury. Je kan ieder product bekijken op een model in jouw huidskleur. Fantatisch!

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM