FOREVER GOLDEN HOUR WITH THESE GIVENCHY BEAUTIES

Als je nog niet verliefd bent als je hier alleen al naar kijkt, weet ik het ook niet meer!
Onlangs ontving ik deze 2 pareltjes en oh wat ben ik hier toch blij mee.
Je raakt maar wat kieskeurig door de tijd heen qua producten als beautyblogger maar er komt nog genoeg voorbij gelukkig waarvan je weet dat dit toegevoegd zal worden in je vaste stash.
Voor highlighters heb ik een zwak sinds toch wel enkele jaren. En niet alleen poeder-varianten maar ook juist de liquid. Die blijven veel beter zitten gedurende de dag! Helemaal op een feestje (want hallo já deze moeder gaat zeker af en toe nog naar een leuk feestje ; ))

Deze prachtige producten van Givenchy stralen echt luxe uit. De poeder highlighter is bijna zonde om aan te raken.
Ik combineer ze het liefst. Eerst de liquid over meerdere plekken in het gezicht. En als kers op de taart de poedervorm.
 Hier een swatch van de Teint couture radiant drop.
Ik kan hier zo van genieten.

Eerst even een stukje over de Givenchy Teint Couture Shimmer Powder.
Givenchy Teint Couture Shimmer Powder is een betoverende gezichtspoeder die een zachte sluier van ultrafijn parelmoer op de huid achterlaat voor een transparante gloed. Het reliëf patroon, geïnspireerd op het kant van een couture jurk, bevat een zijdezachte en voelbare textuur die feilloos op de huid glijdt voor bescherming. De teint is egaler en meer gedefinieerd door het licht wat op de gezichtspunten valt. Beschikbaar in twee tinten, past deze highlighter bij alle huidskleuren: een parelachtige roze kleur voor lichte tot medium teint en een goudkleurige teint voor medium tot donkere huidskleuren.
Ik heb hier dus de gouden ;) Dan deze prachtige Teint Couture Radiant Drop.

Met een twee-in-een applicator brengt u deze Givenchy Teint Couture Radiant Drop-vloeibare highlighter licht aan over het gehele gezicht voor een dauwfris en schitterend effect. Verrijkt met fijn parelmoer vangt en verspreidt deze formule het licht voor een stralende teint. De unieke applicator, zowel een pipet als een borsteltje, kan op twee manieren gebruikt worden om een lichtgevende unieke teint te creëren. Bij het aanbrengen smelt de ultra-sensorische textuur van de vloeistof meteen met de huid samen en brengt een fris gevoel met zich mee. Beschikbaar in twee tinten, past deze highlighter bij alle huidskleuren: een parelachtige roze kleur voor lichte tot medium teint en een goudkleurige teint voor medium tot donkere huidskleuren.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM