SISLEY LE PHYTO ROUGE LIPSTICKSSisley lanceert deze prachtige nieuwe lipsticks. In heel veel kleuren!
Ik hou vooral van de formule. 
Le Phyto Rouge van Sisley is een verzorgende lippenstift met een ultrazachte textuur die de lippen voorziet van een fijn, hydraterend laagje dat de lippen gladstrijkt en de contour verfraait.

Deze 4 kleuren zie je op de foto van links naar rechts.
Beige Bali-Rose Paris -Orange Ibiza- Rouge Capri


Dankzij het Hydrobooster-complex met microbolletjes hyaluronzuur en konjacglucomannaan zien de lippen er direct voller en gladder uit. Bij herhaaldelijk gebruik zorgt Le Phyto Rouge ervoor dat de lippen er jong uit blijven zien: een combinatie van verbeterende oliën voedt de lippen en maakt ze soepeler en elastischer. Dag na dag worden de lippen soepeler, zachter en elastischer. De geltextuur van de nieuwe generatie versmelt bij aanraking met de lippen als een vloeistof en biedt een langdurig gevoel van ongekend comfort.

Een combinatie van ultrazuivere pigmenten biedt direct een intense kleur en een ultrastralende finish. Verkrijgbaar in een palet van verschillende stralende kleuren, van heel natuurlijke nude-tinten tot felle knalkleuren, aangepast aan alle huidtinten. De magnetische huls met zebraprint is zowel elegant als modern en bevat een schuin afgewerkte stift waarmee de lippenstift heel nauwkeurig en precies kan worden aangebracht.


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM