VALMONT BEHANDELING BIJ ZOTOS BEAUTY

Ik kreeg een uitnodiging voor om een afspraak te maken bij de salon Zotos beauty. Bij Zotos Beauty in Amsterdam zuid zijn de experts op natural anti-aging gebied. Ze verkopen meer merken maar oa Valmont en bieden hierbij behandelingen aan.
Daar hoefde ik geen moment over na te denken, natuurlijk! Ik heb al enig ervaring met Valmont en ben mega fan van de befaamde Prime Renewing Pack dus om nu een groot deel van de producten te ervaren in een salon, daar keek ik wel naar uit.Bij aankomst kreeg ik een warm welkom van salon en boutique manager Sandra. Samen met haar compagnon Eva  hebben ze 6 jaar geleden de salons samengevoegd. Beiden hebben ze al ruim 15 jaar ervaring in het vak. Onlangs verhuisd van de Kerkstraat naar de Stadionweg en sindsdien is het een boutique (salons+winkelruimte).Er brandde een heerlijke geurkaars viel me direct op. Een prachtige salon met veel producten uitgestald die verkocht worden.
Zotos verkoopt het merk Valmont natuurlijk maar ook Fillorga en zelfs Elemis! Ik wist niet dat dit in Nederland verkocht werd!

Er zijn 3 behandelingruimtes. Ik ging voor een hydrating behandeling genoemd  Source of Bisses. Ultra vocht-aanvullend en anti-aging.

Omdat ik vanuit werk kwam had ik wat make-up op en dat werd uitgebreid verwijderd met een heerlijk reinigingsroutine. Relaxte muziek werd opgezet.

-1: Reiniging ogen met Démaquilant Précieux vos Yeux (Elixir)
2: Reiniging met White Falls (reinigingsmilk) met “Butterfly”methode
-2+ Tweede reiniging met Cleansing with a gel (frisse gelreiniger) (Butterfly)
3: Priming with a Hydrating fluid (spray)
       4:  Exfoliatie met Moisturizing with a Mask+ Face scrub
5: Priming with a Hydr. Fluid
-6: Hydraterende massage met Moisturizing  Serumulsion+ Moisturizing with a Cream
7:Priming
8: Regenerating Mask: Collageen vliesmasker (hoofd en hand massage) 30min
9:  Verzorging: Mosturizing Booster (hyaluron boost)+ Eye-C-Gel (oogcrème)+ Moisturizing with a Cream


Haha niet schrikken! Hier hebben ik het collageen vliesmasker op.
Sandra had al aangegeven dat het kon prikken en dat ik daar dus niet van moest schrikken dat dit normaal is. En dit vanzelf weg ging. En dit klopte! Was blij dat ze het vooraf had gemeld anders (mezelf kennende) had ik zeker gevraagd of dit wel hoorde.

Het was in 1 woord fantastisch. Écht waar. Ik heb mijn best moeten doen om niet in slaap te vallen en ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo ontspannen ben geweest.
Sandra nam echt de tijd en je merkt wanneer iemand zoiets met passie uitvoert. 
Ook heeft ze mijn hoofd-nek-schouders gemasseerd, wat ik ook echt nodig had. De handen nam ze ook nog mee. 

Mijn huid enkele dagen naar de behandeling was prachtig! Echt een natural glow.
Bij foto's was er geen filter nodig meer. Hopelijk blijft deze nog even zitten :)


Los van deze Hydrating behandeling zijn er nog 3 rituelen.
Vitality of the Glaciers (Energy), Brightness of Ice (Radiance) en Summit of the Cervin (Lines&Volumes).

Ben je nieuwsgierig geworden? De website van de salon Zotos Beauty vindt je hier:
En mocht je meer over Valmont willen weten:

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM