VISITING THE DELILAH STOREOnlangs bracht ik een bezoekje aan de Delilah store aan de Leliegracht in de Jordaan.
Wat een prachtige locatie!
Door enkele producten heb ik al een beetje kennis kunnen maken met het merk maar tijd voor een echte introductie.
Hoe ziet het assortiment eruit, wat zijn de bestverkochte producten. Ik werd volledig opgemaakt met producten van Delilah. 

Het Britse merk is ontstaan uit een vriendschap tussen make-upartist Rupert Kingston, beauty buyer Hannah Nickelson en fotografe Juliet White, een passie voor make-up en de wil om vrouwen van alle leeftijden te helpen er mooier uit te zien en zich mooi te voelen. Delilah betekent verleidelijk, maar is ook de naam van een zachtroze roossoort, een onvervalst Brits schoonheidsicoon. De combinatie van tin en kroongoud, een rozige goudsoort die door Henry VIII werd geïntroduceerd, lopen als een rode draad door de hele collectie en roepen een moderne, maar typisch Engelse associatie van luxe en schoonheid op.


Alle producten zijn vrij van parabenen en er wordt niet op dieren getest.


Dit is het resultaat! Een heerlijke natural look, waar ik van houd. Voor mijn ogen is een prachtig nieuw oogschauwpalette gebruikt daarover binnenkort meer!
Ik was met name heel erg onder de indruk van de Underwear primer, de Brow Line  pencil en de lip-producten die op mij gebruikt zijn.
De perfecte lip kleur!! Precies wat ik echt heel mooi vindt.
Het is een combi van de lipliner "Pout", lipstick "Hush, Matte Liquid lipstick 'Beau" en lipgloss "Jewel"  
Die zou ik nog  graag aan mijn stash toevoegen. Een perfecte everyday lip.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM