YVES SAINT LAURENT ROUGE PUR COUTURE THE SLIMYSL komt met een nieuwe collectie: Rouge Pur Couture The slim,  de eerste lipmakeupcollectie
van YSL Beauté Global Beauty Director Tom Pecheux, geeft je lippen een couture-like ledermatte
finish met een comfortabel gevoel voor een casual wear. In 2018 breken we met alle traditionele make-upregels door een baanbrekende nieuwe matte lipmake-up te introduceren, die vrouwen uitdaagt eens iets totaal anders te doen. #walktheline
De collectie bevat totaal 24 kleuren en ik heb er hier 3 die ik uitgebreid aan je laat zien!Geïnspireerd door de verzadigde kleur en de soepelheid van leder geeft RPC THE SLIM de lippen direct in één enkele streek een volledige dekking en een ultragepigmenteerde matte finish. De zachte formule verspreidt soepel en beweegt comfortabel mee met je lippen, vergelijkbaar met de pasvorm van de perfecte skinny jeans. Een textuur zo licht en soepel, dat je al snel vergeet dat je iets op je lippen hebt zitten.“De compacte, poederachtige textuur en intense kleur van RPC THE SLIM zorgt voor een perfect gedefinieerde omlijsting van de lipcontouren. Eerst een vierkante vorm rondom het cupidoboogje te tekenen, voordat je de lippen inkleurt, is een insiders truc van professionele makeupartiesten. Dus, ik heb het applicatieproces vereenvoudigt, en een rechthoekige vorm ontworpen zodat vrouwen zelf ook makkelijker een scherp liplijntje kunnen tekenen. Om een volume-effect op de lippen te creëren kun je het beste in het midden van de bovenlip beginnen, waarbij je de rechthoekige zijde van de lipstick gebruikt om een onderscheidend cupidoboogje te creëren. Vervolgens werk je naar buiten toe, waarbij je de zijkanten van de rechthoekige stick gebruikt om meer precisie te bereiken, een scherpe omlijsting van de lippen – zowel de boven,- als onderlip. Zo accentueer je de natuurlijke golving van je lippen waardoor zo’n volumineus ‘push up’ effect ontstaan.

De kleuren die ik heb van links naar rechts:
18 Rouge Chaviré ,01  Rouge Extravagant,11 beige ambiguous

  Ik moet zeker even wennen aan het matte. Veel producten van YSL beginnen wat meet creamy en natter en drogen dan mat op. Deze zijn vanaf het begin al mat. Maar het klopt dat je hem bijna niet voelt zitten!


Het pigment is zo sterk. Love the classy red lips! De goud met zwarten hulsels zijn ook een plaatje.
En een heerlijk formaatje voor in de tas.Hier zie je de swatches van die drie kleuren.
Van boven naar onder:

11 Beige Ambigu ,01  Rouge Extravagant, 18 Rouge Chaviré .
In eerste instantie dacht ik dat nummer 11 en 1 favoriet zouden zijn. Maar na het swachten zeker weten nummer 18! Diep intens rode kleur, love it!


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM