FRESH FACE: EVERYTHING CLARINSAls Clarins fan (zo mag ik mijzelf inmiddels door de jaren heen wel noemen denk ik) dacht ik dat het leuk zou zijn om een volledige look te maken met Clarins producten. Huidverzorging en make-up!
Nieuwe en al wat langer bestaande producten.


Huidverzorging


Stap 1: Ik begin met een maskertje om mijn huid even helemaal gereinigd te hebben.
Dit SOS Pure Mask van Clarins is een direct zuiverend SOS-masker voor een gecombineerde en vette huid. De absorberende crèmeachtige pasta reinigt de huid in slechts 10 minuten zonder deze uit te drogen. Poriën zijn minder zichtbaar en de huidstructuur is verfijnd. 

Stap 2: Tijd voor een dagcreme. Ik ga voor de Multi Active Jour.
vermindert zichtbaar fijne lijntjes en helpt ze voorkomen dankzij het myrothamnus extract. Dit extract maakt de huid zacht en stralend, en minimaliseert de schade veroorzaakt door dagelijkse stress. Door plantenextracten zorgt het product voor het verminderen van de eerste tekenen van huidveroudering. Voor een stralende en gehydrateerde huid.

Stap 3: Pore Control
Nieuw in het assortiment van Clarins! Een huidperfectionerende verzorging, ontworpen om de zichtbare poriën te minimaliseren, de huidstructuur te verfijnen en te egaliseren. Droom van een perfecte huid met een stevigere huidtextuur met vrijwel onzichtbare poriën, zelfs close-up? Dit expert serum kan de uitdaging aan. Direct na het aanbrengen zorgt de lichtgewicht textuur voor een huidverbeterend en vervagend effect van poriën en onthult een egale, fluweelachtige en stralende teint. Dag na dag, helpen de actieve plantaardige ingrediënten de zichtbaarheid van poriën te verminderen en de huidtextuur te verfijnen om de mooiste huid te onthullen.
Deze komt errrrug goed van pas. 
Ik heb last van grote en soms verstopte poriën boven op mijn wangen langs mijn neus.


Make-up


Stap 1.  Skin Illusion Foundation. Hier keek ik zo lang naar uit! Ik zag het al enige tijd langskomen op Instagram bij Clarins en met smart keek ik uit naar mijn pakketje met deze nieuwe licht-gewicht foundation. Hij heeft een SPF wat ik echt een voordeel vindt. En die geur... heerlijk! Hij dekt perect, heel natuurlijk. 
 De serumfoundation Skin Illusion SPF 15 van Clarins combineert de vloeibaarheid van een serum met de juiste dosis pigmenten, voor een gegarandeerd ultranatuurlijke en gelijkmatige finish zonder dat u het product ziet of voelt zitten. Een paar druppels volstaan om de teint onmiddellijk te sublimeren. Een subtiele dosis niet-vette oliën staat garant voor een unieke zintuiglijke beleving. Het resultaat is een onmiddellijk fris effect en een perfect gevoel bij het aanbrengen. Voor een natuurlijke en stralende teint.

Stap 2:  Teint Pores and Matte. Mijn gezicht glanst snel dus gebruik ik de om het iets af te poederen.
Gedurende de dag gebruik ik ever matte (niet op de foto maar die kennen jullie inmiddels wel) of dit poeder in combinatie met het blothing paper.

Stap 3: Palette 4 Couleurs Oogschaduw. Jullie kennen me inmiddels ik ga het liefst voor mooie natuurlijk bruine tinten.
Daar is dit palletje perfect voor!

Stap 4: De Supra Volume Mascara, echt een favoriet! Het is al mijn vierde flacon en hij is gewoon echt de beste voor mijn wimpers. Ik probeer natuurlijk zoveel maar deze geeft je echt veel volume! En hele zwarte wimpers. Wat wil je nog meer?

Stap 5 Lipstick: Joli Rouge 705 "Soft Bery" Dit is echt de perfecte nude-roze kleur voor mij.
Hij is lekker creamy (ik kan gewoon niet wennen aan mat sorry). Ik heb de lipstick ook als blush gebruikt trouwens.
Stap 6: Op het binnenste deel van mijn lippen heb ik de wereldbefaamde Eclat Minute. Je wil ook niet weten hoeveel ik hiervan heb verslonden. Hij zit ook altijd in mijn tas. Vertrouwd en ook geen andere lipgloss die beter is. Juist omdat hij zo verzorgend is. Ik gebruik de kleur Toffee pink het liefst.


Stap 7de laatste. Make-up fix spray.
 Voor een langhoudende make-up look. Fix Make-Up hydrateert, verfrist en verzacht de huid.

En, Voila! Een heerlijke dagelijkse natural make-up look waarbij je huid er flawless uitziet.


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM