NARS FOUNDATIONS: MY TOP 3 FAVORITE

Sinds ik mijn allereerste NARS foundation kocht, was ik hooked. Sindsdien heb ik er nog 1 bijgekocht en nog 1 tje gekregen. En aangezien ik echt zo erg enthousiast ben dacht ik, laat ik ze in een artikel wat vergelijken. 


NARS Sheer Glow Foundation

Deze kocht ik toen NARS nog niet in Nederland verkrijgbaar was bij Sephora in Barcelona. Vlak daarna kwam het merk ook naar NL trouwens. 
Dit is ook direct mijn nummer 1 van de drie en ik kan wel zeggen mijn favoriet van alle foundations ooit. Hij is echt bijnaaaa op. Ik ga hem sowieso opnieuw kopen.
Hij geeft zo'n mooi maar natuurlijk geairbrusht effect bijna. Op foto's zie je er gewoon altijd goed uit met deze! Aan het einde van de dag zit hij er nog net zo op als in de ochtend tijdens het aanbrengen.
Flaw-lesss!!!

NARS Sheer Glow Foundation zorgt voor een natuurlijke, stralende gloed. De textuur zorgt onmiddellijk voor een egale, transparante dekking die je naar wens kunt opbouwen. Samengesteld op basis van huidverzorgende ingrediĆ«nten en de NARS Complexion Brightening Formule: geeft de huid een gehydrateerd, zachter en gladder gevoel met een meer heldere uitstraling. Bij dagelijks gebruik zorgt de Sheer Glow Foundation voor een verbetering van de textuur en helderheid van de teint. 

NARS Natural Radiant Longwear Foundation

En voor nu, voor het najaar gebruik ik graag deze, mijn nieuwste aanwinst.
Hij is onlangs gelanceerd en het is een wat meer dekkende foundation.
Voor een feestje of catwalk is hij perfect. Maar ook als ik ga werken of een afspraak heb doe ik hem graag op.


Deze 16-uur bestand-tegen-vervaging foundation die voor een optimale stralende gloed zorgt. Haar landurige, medium-tot-volledige naar wens op te bouwen dekking blijft langdurig een frisse uitstraling houden, alsof de foundation zojuist is aangebracht.

NARS Pure Radiant Tinted Moisturiser SPF30


Deze kocht ik voor de zomer om mee op vakanties te nemen. Ik wilde graag een tube, 1 met SPF en en heel erg natural foundation.
Deze is perfect en gaat volgend jaar zeker weer mee! Zo mooi natuurlijk, want wie heeft nou zin in plamuren in de zomer  :)

Radiant Tinted Moisturizer is een geavanceerde, olievrije formule die voor een transparante sluier zorgt van kleur en zonbescherming, terwijl de zichtbaarheid van hyperpigmentatie en donkere vlekjes in slechts vier weken wordt verminderd. Verrijkt met intense botanische ingrediƫnten van natuurlijke afkomst om een dorstige huid direct een gehydrateerd gevoel te geven.


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM