PARFUMA: TOM FORD EAU DE SOLEIL BLANC.
Forever sunshine! Met deze heeeeerlijke geur van Tom Ford.
Niet alleen aan prachtig flesje, maar die heerlijke zachte geur. verslavend.


Ik heb een hele leuke webshop ontdekt een tijdje terug. Parfuma!
Parfuma is een luxe parfumerie in Antwerpen en Wijnegem waar kennis en expertise hoog in het vaandel worden gedragen. Sinds 1971 biedt Parfuma een uitzonderlijk groot gamma beauty producten en niche merken aan.
Op mijn blog en instagram schrijf ik zoals jullie weten over luxe en ook zeker niche merken dus dit was natuurlijk een goede match!
Ik noem enkele favorite merken die ze hier verkopen: 
La Mer, Tom Ford, CLEAN, Molton Brown, Clarins, By Redo, Sisley & Jo Malone.
Er zijn natuurlijk nog veeeeel meer merken waar ik dol op ben die ze aanbieden maar zo heb je een idee van het aanbod. 


Mijn parfumcollectie met favorieten. Deze gebruik ik dagelijks! 

 Tom Ford Eau de Soleil Blanc belichaamt een verfrissende herinterpretatie van Private Blend Soleil Blanc: helder, levendig en doordrenkt met sprankelende citrus. De warmte van bloemige amber weerspiegelt de kristallijne reflectie van de witte zon, zoals een gloed van de hemel op het water.

Klinkt heerlijk toch?! Dit past heel goed bij mij. Of het nog zomer of winter is.

Oja nog een leuke tip!
Van 23 t/m 26 november is er een "Black Friday" actie. 20% korting op ALLE merken.
Dus mocht je nog iets op je wish-list hebben staan.. of wil je alvast cadeautjes inslaan voor de feestdagen? Sla je slag.
Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM