WELLA ELEMENTS
Zoals jullie weten, als ik ergens obsessed mee ben is het haarverzorging. Alleen de beste producten en vrijwel alleen salonproducten. Ik heb veel haar en mijn krullen drogen snel iets uit.
Ik föhn mijn haar natuurlijk dagelijks dus dat is ook niet echt goed voor je.
Vandaag vertel ik jullie mijn ervaring met de Elements lijn van Wella!

deze verzorgingslijn is vrij van sulfaten, parabenen en kunstmatige kleurstoffen die direct herstelt en keratinedegeneratie voorkomt. De geur van de lijn is echt hemels! Ik vindt geur echt zo belangrijk.


Renewing shampoo
Sulfaat- en silicoonvrije shampoo die het vochtgehalte van het haar vernieuwt en het van de aanzet tot in de punten beschermt en voedt.

"Had verwacht dat deze wat meer creamy zou zijn maar dat is hij niet en maakt mijn haar niet zo zacht als ik zou hopen." 

Renewing masker
 Parabeenvrij masker dat de natuurlijke binnenste structuur en kracht van het haar intensief herstelt en beschermt. Verkrijgbaar in 30 ml, 150 ml, 500 ml.
Aanbrengen nadat het haar gewassen is. In het haar masseren en 5 minuten laten inwerken. Uitspoelen.

"Heerlijk! Wat voedend! Dit doet precies wat hij moet doen. Mijn haar voelt erg gevoed achteraf en het liefst slaap ik er een nachtje mee zoals ik vrijwel met altijd alle maskers doe."

Conditioning leave-in spray
Parabeenvrije leave-in spray die het haar verzorgt en beschermt tegen dagelijkse stress en een lichte hold geeft.Verkrijgbaar in 150 ml.
Goed schudden en (10 à 15 sprays) aanbrengen op vochtig haar. Gelijkmatig verdelen en doorkammen. Niet uitspoelen.

" Favorietje! De geur is van alle de gehele lijn heeeeerlijk maar omdat dit een spray is ruik je hem extra goed. Ik gebruik hem het liefst 2 x per dag en heb echt het gevoel dat mijn haar er minder droog van raakt."

Haar Straightening serum
Krachtserum zonder parabenen dat elke haarvezel versterkt, het haar meer volume geeft en helpt de hoofdhuid gezond te houden. Voor alle haartypen. 

" Volume is het laatste wat mijn krullen nodig hebben dus deze gebruik ik eigelijk niet. Had liever een haarolie gehad in deze lijn. "Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM