YVES ROCHER ANTI-POLLUTION

Onlangs ontving ik 3 nieuwe haarproducten van Yves Rocher uit de nieuwe Anti-Pollution lijn.

Dankzij de Micellaire anti-pollution shampoo, wordt het haar meteen lichter en glanst het weer. Het haar wordt ontdaan van afvalstoffen die het dof maken (vervuilende deeltjes, roken, cosmetische producten…). Het is gezonder en wordt minder snel vet.
Verrijkt met een extract van Moringazaden voor een zuiverend effect.

Pluspunt: Een micellaire formule die op milde wijze het haar zuivert dat al gevoelig is door de vervuiling. Micellen, kleine oliedeeltjes, kunnen de onzuiverheden die aanwezig zijn op het haar (talg, vervuiling, …) vastgrijpen en afvoeren tijdens het afspoelen van het haar. 

"Heerlijk! De geur is ook zo fijn! Mijn haar voelt goed gereinigd en verzorgd."

De Anti-pollution conditioner maakt de haren soepeler en zorgt ervoor dat ze ontklit worden tot in de puntjes. 
Dankzij een schild dat beschermt tegen vervuilende deeltjes worden de haren lichter en gaan ze glanzen. Verrijkt met een extract van Moringazaden voor een zuiverend effect.
"Heerlijk! Dit maakt mijn haar zo lekker zacht." Ik ben dol op moringa dus ik pak deze snel." 


Dankzij deze Detoxpeeling wordt de hoofdhuid ontdaan van vervuilende deeltjes en andere afvalstoffen (haarproducten, roken,…) die haar verstikken. Het haar is weer gezond en ademt vanaf de wortel, het voelt lichter aan en wordt minder snel vet.
Verrijkt met een extract van Moringazaden voor een zuiverend effect.

Pluspunt: De smeltende formule die het haar mild scrubt. 100% natuurlijke scrubkorrels.
"Ik moet zeggen dat ik dit niet heel fijn vindt in gebruik. Het voelt wat gek die korrels die verdwijnen in mijn dikke haar. Doe mij maar gewoon een lekkere shampoo en conditioner ;)"

Voordat ik deze foto maakte heb ik de producten uiteraard getest voor dit artikel. Je kan ook zien dat de fles conditioner al flink leeg is in-tegenstelling-tot de shampoo. Mijn haar heeft altijd veel meer conditioner nodig. Van mij mogen ze de verhouding wel eens omdraaien. De shampoo tube wat kleiner en een grote fles conditioner.


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM