BABOR REVERSIVE


Ik heb een hele fijne ontdekking gedaan! Tijdens een event kwam ik in aanmerking met de bodycreme en kreeg onlangs nog de gezichtscreme erbij. Toevallig was ik net toe aan een nieuwe creme, kwam dat even goed uit. 

Reversive Anti-aging creme. 
Geeft de huid haar individueel jeugdige uitstraling terug. De celactiviteit wordt ondersteund. Bovendien wordt de afbraak van de collageenvezels en oxidatieve beschadigingen voelbaar en zichtbaar tegengegaan. De huid ziet er gelijkmatiger, strakker en gladder – zelfs jeugdiger uit.

Reversive anti-aging glow body cream.
De soepele textuur geeft een fluweelachtig huidgevoel. De huid ziet er gelijkmatiger, gladder en strakker uit – zelfs gewoon jeugdiger.
De regeneratie van de huid wordt ondersteund en de huidtint ziet er gelijkmatiger uit. Glow-tech pigmenten geven de huid een luxueuze glans.

Ik merk écht dat mijn huid hier van opknapt. Ik test zoveel uit en raak daardoor flink kieskeurig en haak snel af. 
De body creme smeert en ruikt zo lekker dat ik hem vaak pak. Het liefst na een lekker bad.
Je hebt maar weinig nodig, hij is zo rijk en de huid is zo gevoed! Heerlijk.

En de creme, ja in deze tijd van het jaar dat mijn huid zo trekkerig is en ik gemiddeld mijn creme in 2 lagen op moet doen is dit hier niet het geval. De heerlijke zachte geur en de comfort die hij geeft, ja dit is een blijvertje!


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM