DAVINES HAIR MASKS


The Circle Chronicles.
Ik test onwijs veel haarmaskers uit en ben hierdoor minder snel onder de indruk. Noem het een luxeprobleem maar ik wordt steeds kieskeuriger!
Ik heb 1 keer eerder een masker in deze vorm geprobeerd van Davines en was toen al om.
Maar nu deze 2 weer en jeetje verbluffend resultaat wederom!
Mijn haar is momenteel zo droog en stug, verschrikkelijk. Zal ook wel met de kou buiten ( en dus verwarming de hele dag aan thuis) te maken hebben.
Wat extra verzorging is dus erg welkom! Met zo'n zakje kun je ook zeker 3 x doen.

Ik begin met "The Purity Circle".
Een zuiverend masker is wat we nodig hebben, om onzuiverheden op de hoofdhuid veroorzaakt door luchtvervuiling te verwijderen, vooral in de winter of in steden of woonplaatsen die bijzonder vervuild zijn met fijne deeltjes en zware metalen. 
-Tegen vervuiling met anti-oxidanten 
-Nieuwe energie voor hoofdhuid en haar 
-Zeer verzorgend effect

GEBRUIK:
Pre shampoo: aanbrengen op haar en hoofdhuid. 10 minuten laten inwerken en vervolgens uitspoelen. Kies daarna voor de gewenste shampoo. 

Dan heb ik nog het "Let it go Circle" 
Hydraterend en verzachtend masker voor hoofdhuid en haar dat behoefte heeft aan een relaxmoment en daarbij even weg wil zijn van dagelijkse stress. De geur bevordert een gevoel van ontspanning 
- Voor alle haartypes 
- Hydraterende werking
- Conditionerend effect 

GEBRUIK:
Aanbrengen op handdoekdroog haar en hoofdhuid na het wassen. 10 minuten laten inwerken, doorkammen en uitspoelen. Style naar wens. 

Heel handig voor op reis ook. Als ik een weekje op vakantie ga wil ik wel drie dagen hiervan een haarmasker gebruiken. Ook staan ze gewoon erg leuk in je badkamer ;)
Ik wil ze allemaal nog wel eens proberen!
Ik ben en blijf echt een Davines fan!
Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM