DÉCAAR PARIS

Precies op het juiste moment melde dit merk zich. Ik was net toe aan een nieuw merk huidverzorging proberen. Weer een keer alles van 1 merk en vooral een goede dagverzorging was mijn wens/vereiste.
Décaar Paris heeft me eigelijk stiekem vanaf het eerste moment al overtuigd, maar namate de weken verstreken nog steeds. Dus tijd voor een review!

De kracht van DÉCAAR? Simpelheid, duidelijkheid en eerlijkheid... Producten zonder poespas, maar wel met de meest krachtige ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. Simpel in samenstelling, maar zeker niet simpel in onderzoek en ontwikkeling. Een sterk team van doctoren en dermatologen ontwikkelen de producten.

Ik heb voornamelijk producten uit de Oxygen lijn.
De Oxygen-lijn van DECAAR zorgt voor significante verbetering van de huidvitaliteit, revitalisatie en hydratatie. De producten verbeteren de werking van cellen, zodat zij beter voedingsstoffen kunnen opnemen.
De collageen- en elastineproductie wordt gestimuleerd, de diepere huidlagen gehydrateerd. Het resultaat is een natuurijke, gezonde glans, zonder (droogte) lijntjes en oneffenheden. Daarnaast wordt de huid op een zeer unieke wijze beschermd tegen schadelijke UV-straling.

Cleansingmilk
Een lichte en hydraterende reinigingsmelk voor alle huidtypen. Een krachtige hydratant die het vocht in de huid vasthoudt en vochtverlies voorkomt. Zorgt voor een schone en gehydrateerde huid.
Wat mij direct opviel is dat ik zelf na een dag geen make-up op, hij nog vuil van mijn huid weet te toveren. Heerlijk zacht ook de geur. heel erg fan van deze!

PH- Balancing Lotion
Ook echt een super fijn product!!
Voor alle huidtypen. Helpt bij het verkrijgen van de optimale pH-waarde en ondersteunt en herstelt de natuurlijke beschermingsmechanismen.

Oxygen Scrub.
Voor het reinigen van de poriën, maar voor mij echt te mild. Ik hou wel van een wat meer grove scrubkorrel.

Oxygen Serum
Het immuunsysteem wordt verbeterd, fijne lijnen zijn verzacht, de huid is egaler en stralender, verjongd en gehydrateerd. Perfect product om te gebruiken bij huidcondities zoals eczeem of een beschadigde huid (bijvoorbeeld door UV-straling).
Hij voelt niet bijzonder aan vindt ik maar het houd mijn huid wel erg rustig moet ik zeggen!


Oxygen Hydro 24hr
Voor alle huidtypen. Verbetert intensief de huid door het vochtbalans te reguleren. Voor een gezonde en stralende huid.
Doet echt wat hij zegt en mijn favoriet uit de gehele lijn. Ik heb zo'n droge en vooral vochtarme huid momenteel. De meeste creme's wil ik echt 2 x opsmeren maar deze geeft zoveel voldoening.
Echt verrassend van een nog voor mij onbekend merk! Deze wil ik dolgraag nog lang gebruiken.

Oxygen mask.
Voor alle huidtypen. Het Oxygen crèmemasker kalmeert, hydrateert en herstelt alle huidfuncties, doordat het zuurstofniveau van de cellen significant wordt verhoogd.
Heerlijk! Ben sowieso dol op maskers maar ik heb deze al zeker 5-6 x gepakt in de tussentijd.

Al met al, erg blij met een groot aantal van deze producten. Die blijven zeker in gebruik tot ze op zijn (en dit gebeurd meestal niet snel haha.)
Ook vindt ik het fijn dat de producten milk ruiken en de uitstraling strak en clean is.
Staat wel zo mooi in de badkamer ook ;)
En echt een plus plus plus dat ik er handdoekjes bij kreeg toegestuurd. Een extra waar je mij erg blij mee maakt!
Ik sta zeker heel positief open tegen het uitproberen van meer producten van het merk.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM