CHARLOTTE TILBURY SKINCARE


Zoals jullie weten ben ik het afgelopen jaar veel producten van CT gaan gebruiken en echt fan geworden.
Maar los van al die prachtige make-up producten is er ook skincare!
De drie producten die ik vandaag review zijn erg populair. Ik zal je laten weten of het de hype waard is.

Magic Eye Rescue
Vergeet alles wat je denkt te weten over oog crèmes. Deze fantastische nieuwe formule zal helpen om de verschijning van wallen en donkere kringen te verminderen. De nieuwe Magic Eye Rescue is een revitaliserende anti-huidveroudering geneesmiddel die de tikkende tijdbom van het ouder worden vertraagd. *De huid rond de ogen voelt steeds steviger en strakker aan en tegelijkertijd verfrist en revitaliseert het de huid.

Ik gebruik hem nu een tijdje en hij is prettig in gebruik. Maar ik kan niet zeggen dat hij echt verschil maakt.

De Magic Cream komt nu ook in 30ml formaat.

De afgelopen 20 jaar heeft Charlotte gewerkt aan haar eigen huidverzorging, bekend als Charlotte’s Magic Cream. Een geheime mix van gepatenteerde anti-huidveroudering ingrediënten, hyaluronzuur en bloemenextracten die de vermoeide huid in een handomdraai transformeert.
Hoe droog of glansloos jouw huid er ook uitziet, het baanbrekende ingrediënt BioNymph Peptide Complex, bestrijdt het verouderingsproces op alle vlakken. Het stimuleert de productie van collageen en cel-energie en bestrijdt vrije radicalen, zodat rimpels verminderen en de huid gladder wordt.

Een hele fijne creme voor mijn huid. Hij is lekker rijk dus ik heb niet het gevoel dat ik een dubbele laag op wil doen (wat ik met heel veel cremes nu heb met deze kou) Deze gebruik ik echt heel graag!
Er zit een kleine SPF van 15 in. Overdag is dat heel goed maar voor de nacht onnodig.

Magic Night Creme
De nieuwe Magic Night Rescue Cream is 4 jaar in de maak en inmiddels een musthave! Deze anti-huidveroudering wondercrème is gemaakt om de tikkende tijdbom van het ouderworden af te remmen en helpt om de huid mooi en jong te blijven. De resultaten zijn adembenemend.

Hier moest ik aan wennen! De eerste keer dat ik deze gebruikte dacht ik echt ehhh wat apart voel dit!
En ik was bang dat het te vet zou zijn voor mijn huid en ik wakker zou worden met een verstopte huid.
Maar.. ik heb doorgezet natuurlijk en man wat ben ik daar blij mee!
De volgende dag is het echt volledig opgenomen door de huid en ziet de huid er echt wat "geplumd" uit. Stralend en gezond, geen lijntjes niets!
Ik gebruik hem nu soms met deze koude dagen een hele week in de nacht. Maar soms in kuurtjes als mijn huid het echt nodig heeft. Kan me voorstellen dat het in de zomer iets minder vaak gebruikt zal worden. Maar wie weet!

Hopelijk heb je iets gehad aan het lezen van mijn ervaring en kun je je gaan bedenken of ze ook in jouw badkamerkastje gaan staan binnenkort!


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM