SCHWARTZKOPF BONACURE PEPTIDE REPAIR


Een tijdje geleden  ben ik hooked geraakt aan het Peptide Sealed  ends.
Een fijne verzorging die ik eigelijk niet alleen in de puntjes gebruik maar door heel mijn haar.
Tijd om de gehele lijn te testen! Want ik was natuurlijk wel erg nieuwsgierig geraakt.
Via de bekende webshop JohnBeerens ontving ik deze.

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Nutri-Shield Serum is een verzorgend serum speciaal ontwikkeld voor beschadigd haar. Dit serum is vooral geschikt als u uw haar vaak styled met warmtetools. Naast dat dit serum het haar namelijk verzorgt, beschermt het het haar ook tegen hitte van tools tot 230 graden! Het Nutri-Shield serum egaliseert de haarschubben en beschermt ze tegen invloeden van buitenaf. Het haar ziet er zo zijdezacht en verzorgd uit.


Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Sealed Ends is een crème achtige substantie die haarbreuken herstelt. Daarnaast voorkomt het gespleten haarpunten, waardoor het haar gemakkelijk doorkambaar wordt. Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Sealed Ends bevat proteïne en aminozuren die het haar in topconditie houden en broze haarpunten verzacht. Het haar wordt mooi glad en heerlijk zacht.

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Conditioner is goed te gebruiken als dagelijkse haarverzorging op beschadigd, poreus of geblondeerd haar. Het haar zal van binnenuit hersteld worden. Hierdoor wordt het haar sterker en gezonder. Tevens zorgt Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Conditioner ervoor dat het haar mooi gaat glanzen en zal het haar door de crèmespoeling ook gemakkelijker doorkambaar worden. De conditie van het haar zal verbeterd worden, zonder het haar te verzwaren.

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Shampoo zorgt ervoor dat beschadigd, geblondeerd of poreus haar dagelijks wordt gereinigd en van binnenuit wordt hersteld. De shampoo maakt het haar weer gezond, sterk en glanzend. De conditie van het haar wordt verbeterd en het is gemakkelijker doorkambaar. Doordat Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Shampoo op een milde wijze reinigt, is de shampoo zacht voor het haar en voor de hoofdhuid.

Mijn haar heeft bepaalde behoeftes en deze producten werken hier erg goed voor.
Vooral de seal ends end e conditioner zal ik vaker aanschaffen!

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM