CLARINS SPRING 2019 MAKE-UP COLLECTION


 Het begon allemaal met een foto die Clarins USA deelde op Instagram met de Glow-2-Go.
Ik wist direct dat ik die moest hebben! Wat een plaatje. Maar de collectie heeft nog enkele pareltjes, deze deel ik vandaag met jullie.
Wat een plaatje he deze Glow-2-Go? Een glow niet meer weg te denken uit het dagelijks beauty beeld. Ik kan niet wachten om deze vooral in het voorjaar veel te gebruiken. Stiekem heb ik hem al in gebruik, zo dol ben ik er op. Hij komt in 2 kleuren maar ik hoef jullie niet uit te leggen waarom deze tinten voor mij perfect zijn toch?
Ik zag al veel meiden de bronzy kleur als oogschaduw gebruiken, superleuk daar had ik zelf niet zo snel aan gedacht. Het staat echt supermooi op mijn ogen vanwege mijn huidskleur. En daarnaast natuurlijk waar hij voor is: op mijn jukbeenderen. De perzikkleurige blush zit aan de andere kant en ik had stiekem liever gehad dat de roze blush bij deze editie zat maar die zit dus bij de andere.
Deze kleur is ook heel fris hoor! Maar moet toch even wennen.
Ik hoop dat dit geen limited edition is. Ik zie dit product wel een hit worden namelijk.


Clarins introduceert een revolutionair product: Instant Poreless, in één stap een matte huid. Deze make-up basis maakt poriën onzichtbaar en geeft de huid een matte, heldere en frisse uitstraling. Het
biologische aardbeienboom-vruchtenextract helpt overtollig talg te absorberen, zodat je
gedurende fotoshoots geen touch-up nodig hebt. 
Fotoshoot of niet, ik heb dit sowieso nodig voor mijn huidje! Naast mijn neus zie je toch echt wel die poriën zitten. Super fijn dat Clarins steeds vaker met producten komt die ze voorkomt en vervaagd!

Dan de Ready In A Flash, een prachtig oogschaduw- en wenkbrauwen pallet bestaande uit zes kleuren die je in drie eenvoudige stappen naar die picture-perfect eyes brengt. Breng de roze of de gouden eyelighter
aan en kies jouw favoriete matte oogschaduwkleur voor een intense oogopslag.
Maak je look af met de lichte of donkere wenkbrauwtint of combineer beide kleuren voor mooie schaduweffecten.
Op de roze na zal ik de neutrale tinten wel gaan gebruiken. Echter gebruik ik voor mijn wenkbrauwen liever een potlood en geen poeder.
Dit palette is limited edition.


Ik wordt altijd erg blij van lente collecties maar vooral toch wel van merken als Clarins.
Leuk dat ze zich nu ook wat meer richten op de millennials.
De geur van de Clarins producten werkt ook echt verslavend voor me haha.
Clarins komt met nog wat leuke lanceringen zal ik al, dus stay tuned!

PS hebben jullie al gezien dat er een Nederlande webshop is gelanceerd van Clarins?
Op Instagram heb ik hier al eens aandacht aan besteed maar hier op mijn blog nog niet geloof ik.
Nieuwsgierig geworden?

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM