DECAAR PARIS NATURAL EXFOLIATION SCRUB
Weer een heel fijn product van Decaar Paris ontdekt!
Na de peeling die ik onlangs had van het merk kreeg ik dit product mee naar huis. Ik heb het over de Natural Exfoliation Scrub. 
Hij doet me zelfs een klein beetje denken aan de peeling, extra leuk!Vermindert comedonen en verstopte poriën. Bevat Aloë Vera en Kaolien, die de beschadigde huid intensief herstellen. Deze milde exfoliator kalmeert de huid en geeft het een stralende en gezonde gloed. 

 Ik breng een dikke laag aan op de huid en verdeel het over heel mijn gezicht.
Nadat ik het 10 minuten heb laten zitten voeg ik wat water toe en scrub ik het langzaam van mijn gezicht af. Wat is mijn huid glad daarna! Ik maak de routine af met het Oxygen serum en 24H creme.


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM