LA MER THE MOISTURIZING SOFT CREAMAl eeuwen wilde ik deze al eens proberen! Je hoort er al jaren veel over maar laten we eerlijk wezen de prijs schrikt altijd wel iets af.
Na een persevent kreeg ik de kans om deze eens te proberen, superleuk!

Ik vind de pot alleen al zo mooi. Heel clean met mijn favoriete kleur er op ;)
Toevallig had ik net voor fotografie een doek op de markt gekocht in die kleur, plus een nieuwe camera-lens!
Nou het resultaat mag er zijn! Het merk had zelfs op Instagram gevraagd of ze het mochten gebruiken/delen. Nou een beter compliment kun je niet krijgen.
Tijd om de inhoud eens over de loep te nemen!


De moisturizing creme is natuurlijk de "bekende" creme maar die was voor mij te rijk dus daarom de moisturizing soft creme.

The Moisturizing Soft Cream is een revolutionaire nieuwe formule met dezelfde diepgaande weldaden van de originele Crème de La Mer in een zachte, nieuwe, luxueuze textuur. Deze formule bevat het Miracle Broth™ met zijn legendarische transformatiekracht en geeft de huid het vocht dat ze nodig heeft om zichzelf te vernieuwen en steviger aan te voelen. De huid ziet er energiek uit met een jeugdige uitstraling.

Ik moet zeggen dat mijn huid er stralend uitziet en heerlijk gehydrateerd is.
Echt verschil zie ik nog niet maar heb ook nog niet echt lijntjes etc in mijn gezicht. Maar liever herstellen dan genezen! Ik probeer er maar zuinig mee te doen. Want oh, hij staat ook zo mooi in mijn badkamer natuurlijk ;)
€158 (30ml)

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM