RECHARGE IN BATH WITH BLANCHE BY REDO


Onlangs hersteld van een week griep op bed. Dit doet ook geen wonderen voor je uiterlijk kan ik je vertellen.
Tijd om weer even volledig te rechargen! Ik ben al jaren dol op de Blanche geur van By Redo zoals jullie weten en ik ontving nu de heerlijke douchegel en body lotion van de luxe beautywebshop Parfuma.
Douchegel, ach ik gebruik hem lekker in bad! Even de bubbels aanzetten.. om me vervolgens heerlijk in te smeren met body lotion.
Top: witte roos, roze peper, aldehyde. Hart: viooltjes, neroli, pioen. Basis: Blonde bossen, sandelhout, muskus.

Als aanvulling op de Byredo Eau de Parfums is er een verzameling van body producten beschikbaar voor alle huidige geuren. De Blanche body wash is geïnspireerd op pure onschuld en klassieke schoonheid. Het is een liefdevolle ode aan de kleur wit verrijkt met een eenvoudige en rustgevende geur.

Blanche is, zoals de naam al doet vermoeden, opgebouwd rondom Ben Gorham's associaties met de kleur wit. Voor het eerst heeft hij een geur gecreëerd voor een speciaal persoon. "Ik wilde haar onschuldige en onbezoedelde karakter vastleggen, met een geur die bijna transparant is. Blanche laat ook mijn waardering voor haar klassieke schoonheid zien. De geur is puur en simpel qua structuur, maar heeft tegelijkertijd een verrassend extreme kant.” Deze bodylotion draagt dezelfde iconische geur als de Eau de parfum van Byredo en heeft een vochtverzorgende formule die de huid hydrateert gedurende dag. 

Dit, en nog zoveel meer moois! Kun je vinden op de luxe beautywebshop www.parfuma.com/nl/

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM