PHILIP B HAIR PRODUCTS


Het werd eens tijd om kennis te maken met het bekende merk Philip B.
Ik ben dol op haarverzorging en helemaal als ze ook nog eens mooi decoreren in de badkamer natuurlijk ;)
Ik heb 2 producten waar ik je iets meer over vertel vandaag.

Ik begin met de Rejuvenating Oil wat ook direct mijn favoriet is!
Deze legendarische, ultralichte en krachtig voedende haarbehandeling zit boordevol etherische oliƫn die onmiddellijk tot diep in de haarschacht doordringen, waardoor ook bijzonder droog en beschadigd haar zijn glans en veerkracht terugkrijgt.

Herstelt de weerstand, glans en elasticiteit van het haar. Voorkomt afbreken.
Verwijdert talg en achtergebleven productresten van de hoofdhuid en lift het haar vanaf de haarwortel.

Mijn haar ziet en voelt oprecht veel beter na enkele weken gebruik van deze olie. Ik gebruik hem wel zeker 3 keer per week en ben er niet zuinig mee. 
Heerlijk! De geur ook. Ja dit is momenteel echt wel een favorietje!


Dan heb ik nog de Russian Amber Imperial Insta-Thick spray.
Haarverdikkingsspray met extracten van kamille, smeerwortel, rozenbottel en geranium

Het hebben - en houden - van een volle sexy haarbos was nog nooit zo gemakkelijk. Deze revolutionaire spray zorgt niet alleen onmiddellijk voor ongelooflijk veel volume, maar maakt het haar ook meteen zacht en glanzend. De combinatie van droge shampoo en haar-opvullende polymeren voegen zelfs aan de meest futloze haarbos langdurig volume en veerkracht toe. Uitwassen is bovendien heel eenvoudig.

Als finish gebruik ik hem niet graag maar wel even als opfrisser als mijn haar weer wat volume en hold nodig heeft. 


Tot nu toe erg positief dus! 

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM