DECAAR PARIS DELICATE SPF CREAM

 Dat ik een enorme Decaar Paris fan ben wisten jullie intussen wel hé.
Ik gebruik nu iedere dag de 24H hydrating creme maar dat er nu een creme bij is gekomen waar ook een SPF 15 in is toegevoegd is natuurlijk perfect.
Los van dat de lente begonnen is en het tijd is om te smeren moet je eigelijk dagelijks een SPF gebruiken.
Hij ruikt heerlijk en laat geen witte waas achter. Hij is speciaal voor het gevoelige huidje trouwens.


Over de creme:
De formulering is samengesteld voor het behouden van een gezonde en jeugdige huid. Het biedt daarnaast bescherming tegen schadelijke UV-straling met factor 15. Deze hydratant voor iedere dag verzorgt de huid met Panthenol en Aloë Vera, die negatieve gevolgen van oxidatieve stress zoals roodheid, lijntjes en rimpels en een ruwe huid voelbaar en zichtbaar vermindert. De huid ziet er fris en gezond uit. Pro Vitamine B5 dringt tot diep in de huid door, waar het zorgt voor herstel en revitalisatie van de cellen

Er bestaat een hele productlijn omtrent Delicate Skin. Deze lijn bevat nog een foam cleanser, een gel en serum.

De formulering van de producten is onder andere gebaseerd op Aloë Vera in hoge concentraties, waardoor de huid intensief wordt gehydrateerd, verzacht, hersteld en gekalmeerd. Daarnaast zorgt Panthenol voor diepe hydratatie, daar waar Ureum het vochtgehalte reguleert en jeuk en ontstekingen tegengaat. Vitamine B5 dringt tot diep in de huid door, waar het zorgt voor herstel en revitalisatie van de cellen. 

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM