MARC INBANEEen van de meest gehoorde misverstanden die ik vaak hoor rond de winterperiode betreft mijn uiterlijk is toch wel "Jij behoud gelukkig altijd je kleurtje, je hebt geen zonnebank nodig!"
I wish haha. In de winterperiode zie ik erg witjes. Op dit moment zijn al mijn foundations te donker.
Ik had gelukkig 1 veel te lichte gekregen in het najaar die komt nu mooi van pas. 
Omdat de zonnebank niet goed voor je huid is (maar ik het uiteraard wel enkele keren per jaar doe) maar ik er toch gezond uit wil zien gebruik ik inmiddels al een paar jaar de Natural tanningspray van Marc Inbane.

Ik ben er pas enkele jaren mee begonnen omdat ik altijd sceptisch was. "Fake-tanning" heeft een erg onnatuurlijk imago. Maar dat blijkt allang niet meer het geval!
Ik ga jullie het effect laten zien van 2 producten. De Natural Tanning Spray en de Perle de Soleil.

De award-winning Natural Tanning Spray werkt snel en eenvoudig. De bruiningsspray is gemakkelijk zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid. Het luxe product is verrijkt met plantaardige, voedende en pure ingrediënten waaronder aloë vera en ginkgo. De zelfbruiner is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig. De spray wordt ook dagelijks gebruikt door toonaangevende kappers en visagisten en aanbevolen door dermatologen.

De  award winning Perle de Soleil is de perfecte oplossing voor zelfbruining op maat. Met deze druppels kan naar ieders wens een mooie, gezonde teint worden gecreëerd tijdens de bestaande huidverzorgingsroutine. Meng de druppels eenvoudig met uw favoriete dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème om een op maat gemaakte en natuurlijk ogende teint te creëren.

Stap1: Mijn gezicht zonder tanning. Hier zie je hoe licht ik ben voor mijn doen. Er zit alleen wat creme op na het douchen. 

Stap 2: Perle de Soleil gemengd met dagcreme.

Stap 3: Mijn gezicht na het gebruik van +Natural Tanning Spray. Na even goed schudden spray ik kort over heen mijn gezicht. Ik laat het 10 seconden drogen en dan ga ik er met de kwast overheen en meng ik het egaal.

Ik heb bewust niets veranderd aan de foto. Ze komen rechtstreeks van de camera en er zit geen filter overheen. Ik heb alleen een beetje mascara op en verder geen make-up. Zo kun je een echt effect zien van de producten, de reden waarom ik er zo blij mee ben! Je kunt de spray uiteraard voor het gehele lichaam gebruiken. Zelf gebruik ik alleen voor mijn gezicht tanning producten. Daarom gaan de producten ook lang mee.Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM