SHU UEMURA ESSENCE ABSOLUE ALL-IN-ONE MILKSinds een tijdje ben ik helemaal in-to het merk Shu Uemura voor mijn lokken.
Ik hoorde onwijs veel goeie verhalen over dit luxe haarmerk en kon dus ook niet wachten om eens iets hiervan te proberen. Het begon met een aantal andere producten (meer hierover binnenkort!)
Maar vandaag wil ik jullie hun nieuwste product introduceren: Essence Absolue all-in-one milk.


Wanneer kan de essence absolue multi-purpose all-in-oil milk gebruikt worden?
In de salon helpt de essence absolue multi-purpose all-in-oil milk om het haar te ontwarren, de strengen te scheiden en het haar te behandelen tijdens het knippen. Het zorgt voor een perfecte
verdeling van het haar op het snijvlak van de schaar. Daarnaast voorkomt het haarbreuk door föhnen, werkt het als hittebeschermer tot 180 °C en is het de perfecte styling primer.
Wanneer je thuis bent, kun je het gebruiken als een conditioner in de douche voor fijn haar of na het douchen als ontklitter voor het haar.
Daarnaast is de all-in-oil milk het perfecte product voor tijdens het föhnen. Het blijft glans, voeding en zachtheid toevoegen; het werkt anti-frizz op droog en nat haar.


Mijn krullen houden er van! Mijn krullen zijn de laatste tijd van het kleuren en de zon extra droog dus deze leave in verzorging werkt fantastisch. En de geur? Verslavend!!
Dat is voor mij altijd een belangrijk dingetje.Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM