DECAAR FACIAL CLEANSING BRUSH


Jullie weten hoe dol ik ben op het reinigen van mijn gezicht!
2 keer per dag en als het kan een double-cleansing.
Hoe uitgebreider hoe beter (ok, niet na het uitgaan ;))


Decaar heeft een fantastisch nieuw product gelanceerd: De Facial Cleansing Brush.
Chic zwart, ik hou ervan. 

De T-Sonic™ technologie stuurt tot 8.000 pulsaties per minuut door zachte siliconen aanraakpunten voor een zeer diepe reiniging, dit verwijdert 99,5% van make-up resten, vuil, dode huidcellen en vet. 

De Facial Cleansing brush dient tweemaal daags 2 minuten in
combinatie met de twee reinigingsproducten gebruikt te worden voor het beste resultaat. De huid zal er stralend en zacht uit komen te zien en de huidtextuur zal verfijnd worden, mede door de exfoliërende werking. De voorkant van de Décaar Facial Brush is geschikt voor ieder huidtype. De achterkant kan gebruikt worden voor de vette onzuivere huid, het lichaam en de mannenhuid (deze is namelijk 25% dikker dan de vrouwenhuid). De siliconen Facial Cleansing Brush is hypoallergeen, goed schoon te houden (35 x hygiënischer dan nylon reinigingsborstels) en kan ongeveer 7 maanden gebruikt worden zonder op te laden.

Hij is superfijn in gebruik! Ik gebruik hem graag 1 keer per dag of om de dag.
Het is helemaal niet heftig voor je huid en het voelt zo zacht en glad aan na de tijd.


Ik gebruik hem graag met reinigingsproducten van Decaar.
Cleansing Milk,  een lichte en hydraterende reinigingsmelk voor alle huidtypen. Een krachtige hydratant die het vocht in de huid vasthoudt en vochtverlies voorkomt. Zorgt voor een schone en gehydrateerde huid.
Naar mijn idee ruikt deze wel net iets te zoetig. Ik had hem wat frisser verwacht. 

De PH-Balancing lotion is voor alle huidtypen. Helpt bij het verkrijgen van de optimale pH-waarde en ondersteunt en herstelt de natuurlijke beschermingsmechanismen.
Mijn huid is echt heel glad en egaal sinds ik deze gebruik! Dit is mijn 2e fles inmiddels.


Dan wel niet op de foto maar het reiniggingschuim "Delicate Foam Cleanser" is ook echt zo fijn! Daar gebruik ik hem graag in de ochtend mee.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk vooral even het assortiment van Decaar:
Het assortiment wordt steeds uitgebreider, daar ben ik heel blij mee! 
Ik ben zo blij dat ik dit merk ontdekt heb.


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM